TUITJENHORN - BOGTMANWEG 64
vr.pr. € 398.000
k.k.
Tuitjenhorn, 1747 HZ, Bogtmanweg 64.
TUITJENHORN - BOGTMANWEG 64
Status: verkocht
Type: woonhuis
Kamers: 3
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Bouwjaar: ca. 1969
Garages: 1
Perceelopp.: 448 m²
Woonopp.: ca. 89 m²
Energielabel: D

GELIJKVLOERS EN LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN IN TUITJENHORN? DAT KAN!

Landelijk wonen is al erg fijn en als dat ook nog in een comfortabele bungalow aan de rand van het dorp kan, is dat natuurlijk helemaal geweldig!

Wij mogen u deze prettige bungalow (met garage!) te koop aanbieden en die staat op een ruim perceel van 448 m2.

U woont hier in de nabijheid van diverse winkels, gezondheidscentrum, sportverenigingen, mooie fietsroutes, Schagen, Schoorl, Alkmaar enz.

De indeling is globaal als volgt: ruime woonkamer aan de voorzijde van het huis. In het midden is een grote woonkeuken die is voorzien van diverse apparatuur. In de keuken, hal, toilet en badkamer is vloerverwarming.

Aan de achterzijde links en rechts zijn een slaapkamer en een praktische badkamer met bad, douche en wastafel. Tevens in de hal een separaat toilet met fonteintje. Verder nog een bijkeuken met c.v.-opstelling en aansluitingen voor witgoed. Via een vlizotrap is nog een grote zolder die over de hele oppervlakte van het huis gaat. Hier zijn ook nog eens 2 kamers.

Het huis is in 2012 geheel voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas, dus dat scheelt schilderwerk en natuurlijk ook prettig voor uw gasrekening!

De garage is voorzien van een electrische deur en op de oprit is ruimte voor meerdere auto’s. De tuin is rondom gelegen en verzorgd aangelegd.

EEN IDEALE BUNGALOW OP EEN LANDELIJKE PLEK!

No reviews for house