WARMENHUIZEN - REKERLANDEN 41
vr.pr. € 139.000
k.k.
Warmenhuizen, 1749 BS, Rekerlanden 41.
WARMENHUIZEN - REKERLANDEN 41
Status: verkocht
Type: vakantiewoning
Kamers: 3
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Bouwjaar: ca. 1978
Perceelopp.: 186 m²
Woonopp.: ca. 65 m²
Energielabel: nvt

GEZELLIGE RECREATIEWONING (HOEK) OP PARK GEESTMERAMBACHT!

Dit vakantiehuis staat op een gunstige plek. U kunt naast het huis parkeren, dus hoeft u (of uw huurders) niet ver te lopen met koffers, boodschappen etc.
Over de bezonning hoeft u zich ook niet druk te maken: er is een grote voor- en achtertuin waardoor u eigenlijk op alle momenten van de dag wel in de zon kunt zitten.

Indeling:

Hal met toegang tot de woonkamer. De zitkuil is echt een kenmerk van die bouwperiode. Overigens is de zitkuil wel voorzien van vloerwarming, dus dat is prettig. `
Natuurlijk ontbreekt ook een sfeervolle open haard niet. Heerlijk voor de winteravonden die u of uw huurders hier doorbrengen!

De keuken is eenvoudig maar netjes. Dat zelfde geldt voor de badkamer. Vanuit de hal is nog een inpandige berging bereikbaar. In de royale voortuin staat een houten schuurtje.
Aan de achterzijde van het huis is de tuin middels openslaande deuren toegankelijk.

Op de bovenverdieping (bereikbaar middels wenteltrap) zijn 2 slaapkamers; 1 grote en een wat kleinere. De c.v.-installatie is van 2004.

Eerlijk is eerlijk: het huisje is wat gedateerd, maar met een goede aanpak kunt u dit als belegging of als eigen vakantiehuis weer helemaal tip top naar anno nu maken!

Erfpacht loopt tot 2073 en de jaarlijkse canon bedraagt € 1245,- per jaar. Permanente bewoning is NIET toegestaan.

U kunt vrijwillig lid worden van de Vereniging van Eigenaars. Dit kost € 35,- per jaar. Verder betaalt u € 300,- per jaar als bijdrage voor de vuilcontainers op het park.

LET OP! REAGEREN PER E-MAIL. Bezichtigingen worden op volgorde van binnenkomst ingepland.

No reviews for house