WARMENHUIZEN - REKERLANDEN 88
vr.pr. € 135.000
k.k.
Warmenhuizen, 1749 BV, Rekerlanden 88.
WARMENHUIZEN - REKERLANDEN 88
Status: verkocht
Type: vakantiewoning
Kamers: 3
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Bouwjaar: ca. 1984
Perceelopp.: 167 m²
Woonopp.: ca. 50 m²
Energielabel: nvt

AAN DE RAND VAN HET PARK GELEGEN SFEERVOLLE RECREATIEWONING!

Een van de mooiere plekken op het park; dat mag men wel zeggen van deze stek! Vrij zicht op de dijk. Hier komt de zon ’s morgens vroeg op en zit u al heerlijk, kijkend naar de dijk, aan een kop koffie.
Aan de achterzijde is een heerlijke zonnige tuin waar u ook eigenlijk de hele dag zon heeft. Fietsen, wandelen, naar de Klimduin, naar Bergen? Vanaf deze plek kan het allemaal! Een mooi huisje om zelf vakantie te houden of te verhuren (recreatief).

De indeling van de dit lichte huis is globaal als volgt:

Ruime lichte woonkamer met laminaatvloer en openslaande deuren naar de achtertuin. Verder een open keuken uitgevoerd in neutrale stijl en voorzien van vaatwasser, 4 pits gasfornuis, combi-oven. De badkamer heeft een ligbad/douche, toilet, wastafel en design-radiator.
Aan de zijkant is een grote slaapkamer (waren er 2) en een kleinere slaapkamer. Aan de voorkant van het huisje is de meterkast en nog een praktische schuur met witgoed en ruimte voor fietsen.

De erfpachtcanon bedraagt € 1250,- per jaar. De erfpacht loopt nog tot 2073. Permanente bewoning is NIET toegestaan.
Lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren is op vrijwillige basis. De bijdrage voor de vuilcontainers bedraagt € 300,- per jaar.

EEN LEUK HUISJE OP EEN PRIMA PLEK!

LET OP! Bezichtiging kunt u PER E-MAIL aanvragen!

No reviews for house