SCHOORL - WOLPHERT VAN BREDERODEWEG 5
vr.pr. € 1.375.000
k.k.
Schoorl, 1871 CA, Wolphert van Brederodeweg 5.
SCHOORL - WOLPHERT VAN BREDERODEWEG 5
Status: in verkoop
Type: woonhuis
Kamers: 6
Badkamers: 1
Slaapkamers: 5
Bouwjaar: ca. 1979
Garages: 1
Perceelopp.: 1006 m²
Woonopp.: ca. 163 m²
Energielabel: C

Er zijn van die plekken in Schoorl die uniek zijn en die zelden te koop komen. Dit is zo’n plek! Een schilderachtig vrij uitzicht over het weiland en een zicht op het raadhuis en de kerk, waar vind je dat?

Alles wat wonen in deze omgeving zo geliefd maakt heeft u hier binnen handbereik: de Klimduin, het bos, een gevarieerd winkelaanbod, prachtige wandel- en fietsroutes enz.

Dit robuuste huis is in 1979 door de bekende lokale aannemer Wildeboer voor zichzelf gebouwd. Dat is dus ontzettend degelijk en goed gebeurd. Het is dusdanig degelijk gedaan dat het huis de tand des tijds uitstekend heeft doorstaan. Eerlijk is eerlijk: op onderdelen is het huis gedateerd maar dat doet geen afbreuk aan de goede staat.

Deze riante villa staat op een ruim bemeten kavel van 1006 m2 en mag met een inhoud van ca. 900m3 wel als flink aan de maat worden bestempeld.

De indeling van dit fijne huis is globaal als volgt:

Ruime hal met toilet, trap naar 1e verdieping en toegang tot grote werkkamer/kantoorruimte.

Zeer riante woonkamer met mooie lichtinval, open haard en plavuizen vloer. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en er is tevens een ruime kelder, bijkeuken en deur naar buiten. Vanuit de bijkeuken is de dubbele garage toegankelijk.

De tuin is rondom gelegen en heeft een mooie balans van planten, struiken en bestrating. Tevens is er een toegangshek zodat u ook een auto kunt parkeren en er is een dubbele carport; ideaal voor een camper of caravan. Ook voor de garage is voldoende parkeergelegenheid.

Op de verdieping: een grote slaapkamer aan beide kanten en 2 slaapkamers (beide met wastafel) in het midden aan de achterzijde. De badkamer is ook lekker ruim en is voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet.

Een fantastisch sfeervol groot huis op een magnifieke unieke locatie!

Geen lokatie beschikbaar
No reviews for house