SCHOORL - LAGEWEIJDT 31
vr.pr. € 419.000
k.k.
Schoorl, 1871 VL, Lageweijdt 31.
SCHOORL - LAGEWEIJDT 31
Status: verkocht
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: ca. 1973
Perceelopp.: 152 m²
Woonopp.: ca. 117 m²
Energielabel: B

RUSTIG GELEGEN KEURIG ONDERHOUDEN WONING IN SCHOORL!

Wat is het toch prettig wonen hier! U wandelt binnen enkele tientallen meters zo de landerijen in en geniet van prachtige vergezichten, de frisse lucht en bijzondere vogels.
Natuurlijk bent u van hieruit ook snel in het centrum met het iconische klimduin, gezellige restaurants en een ruim winkelaanbod.

De woning:

Via de hal (met meterkast en toilet) betreedt u de mooie lichte woonkamer met fraaie vloer. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin. Op deze manier betrekt u de tuin bij uw woonkamer en andersom. De zonligging is zuid-west, dus dat is volop genieten!

De keuken is keurig, uitgevoerd in neutrale kleurstelling, en voorzien van de nodige apparatuur. Via een deur in de keuken kunt u ook de tuin in. Natuurlijk ontbreekt ook een praktische stenen schuur en achterom niet.

Op de eerste verdieping: een grote slaapkamer (met walk-in-closet) over de gehele breedte. Aan de achterzijde van het huis 2 nette ruime slaapkamers. In het midden is de badkamer gesitueerd. Deze is voorzien van ligbad, inloopdouche, brede wastafel en design radiator.

Op de tweede verdieping: een ruime voorzolder met c.v.-installatie (Nefit TopLine, 2016) en een grote slaap-/werkkamer met dakkapel aan de voorzijde en een Velux-dakraam aan de achterzijde.

Het huis is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. Op het dak liggen 8 zonnepanelen, dus dat is prettig voor uw energierekening.

EEN ZEER PRETTIG HUIS OP EEN MOOIE LOCATIE!

Geen lokatie beschikbaar
No reviews for house