SCHOORL - MEIDOORNWEG 49
vr.pr. € 382.500
k.k.
Schoorl, 1871 SJ, Meidoornweg 49.
SCHOORL - MEIDOORNWEG 49
Status: in verkoop
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: ca. 1967
Perceelopp.: 137 m²
Woonopp.: ca. 105 m²
Energielabel: C

RUSTIG GELEGEN TUSSENWONING NABIJ HET CENTRUM VAN SCHOORL

Dit huis is door de huidige eigenaar vanaf dag 1 bewoond. Nou, als dat niet fijn wonen is! Neemt u het stokje over en wordt dit uw huis voor de komende 56 jaar? Dat zou toch wat zijn.

En toch is het huis met de tijd mee gegaan en is er in de loop der jaren het nodige aan gedaan. Zo is bijv. het gehele huis voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas. De gereinigde en opnieuw gevoegde gevels geven het huis een nette uitstraling.

De omgeving biedt u eigenlijk alles wat wonen in Schoorl zo geliefd maakt: rust, ruimte, heerlijke wandel- en fietsroutes en natuurlijk ook het Klimduin. En als u na een bos- of strandwandeling op adem bent gekomen kunt u heerlijk genieten op een van de terrassen in het gezellige centrum van Schoorl.

In Schoorl is verder nog een gevarieerd winkelaanbod met bijv. Jumbo, Kruidvat, EkoPlaza, bakker, slijter, diverse fietsverhuurbedrijven etc.

Kortom, een ideale woonomgeving!

Wat heeft het huis u te bieden? Een ruime doorzon-woonkamer met eikenhouten vloer (deze ligt over de hele benedenverdieping). Aan de voor- en achterzijde heeft u niet direct inkijk van buren, dat is wel fijn. De keuken is netjes en o.a. voorzien van diverse apparatuur en kastruimte. De c.v.-ketel (2010) hangt hier ook en vanuit de keuken kunt u de tuin in. Alhier een ruime schuur en een achterom. In de hal bevinden zich nog de meterkast (uitgebreid en met krachtstroom), toilet en trapkast.

1e verdieping: van de slaapkamer aan de voor- en achterkant is 1 grote slaapkamer gemaakt. Indien u wenst is dit weer eenvoudig terug te brengen tot 2 slaapkamers. Aan de voorzijde van het huis is de badkamer die is voorzien van douche, radiator, wastafel. Op de overloop is een praktische bergkast met wasmachine aansluiting en aan de achterzijde is nog een slaapkamer.

2e verdieping: via een vaste trap is deze verdieping bereikbaar en hier is een ruime voorzolder met een kleine slaapkamer. Verder een enorme ruime kamer met aan weerskanten een dakkapel, waarvan de voorste voorzien is van een lichtkoepel. Echt een mooie lichte ruimte die voor diverse doeleinden geschikt is. Er is ook nog een vliering/wegzetzoldertje.

Het huis is gelegen aan een rustige fietsstraat, met veel parkeergelegenheid in de directe omgeving.

EEN PRETTIG HUIS OP EEN MOOIE PLEK!

No reviews for house