SCHOORL - HOUTJESLAAN 1
vr.pr. € 539.000
k.k.
Schoorl, 1871VC, Houtjeslaan 1.
SCHOORL - HOUTJESLAAN 1
Status: verkocht O.V.B.
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: ca. 1972
Garages: 1
Perceelopp.: 250 m²
Woonopp.: ca. 118 m²
Energielabel: B

WAT EEN HEERLIJK HUIS MET RIANTE ACHTERTUIN!

Deze robuuste 2/1-kap mag er zijn! Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht op een weiland en zit u heerlijk.

Wonen in Schoorl, dat betekent: rust, duinen, bos, strand, Klimduin, gezellige restaurants, prachtige wandel- en fietsroutes, enz. enz. Maar even zo goed zit u zo op de A9 richting Alkmaar, Amsterdam etc.

Het huis heeft een uitgebouwde tuingerichte woonkamer met 2 x openslaande deuren naar de tuin. De benedenverdieping is geheel voorzien van vloerverwarming. Ook een ruime garage ontbreekt natuurlijk niet en die is met openslaande deuren aan de opritkant toegankelijk, maar ook vanuit de tuin. Heel praktisch dus. Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s.

De tuin is een oase! Een mooie balans tussen sierbestrating en beplanting. Er is ook nog een groot stuk gemeentegrond in gebruik dat grenst aan een weiland. Gewoon een lekkere ruime tuin waar u heerlijk kunt ontspannen.

De woonkeuken bevindt zich aan de voorkant en is van alle gemakken voorzien. In de hal is het toilet en de meterkast (vernieuwd).

Het huis is volledig geïsoleerd, beneden voorzien van airco die zowel kan koelen als verwarmen en er liggen 8 zonnepanelen op het dak dus qua duurzaamheid is dit huis ook prima.

Op de 1e verdieping: 2 ruim bemeten slaapkamers en een kleinere (slaap)kamer die nu als kledingkamer dient. De badkamer is prachtig en heeft een ruime inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en voorzien van vloerverwarming.

Op de 2e verdieping: voorzolder met c.v. (2018), de omvormer van de zonnepanelen, enz. Verder een enorme slaapkamer over de gehele breedte met een zijraam en Velux-raam en natuurlijk mooi uitzicht!

Een op en top degelijke 2/1-kap in het mooie Schoorl!

No reviews for house