Status: in verkoop
Type: bungalow
Kamers: 4
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Bouwjaar: ca. 1960
Garages: 1
Perceelopp.: 1040 m²
Woonopp.: ca. 167 m²
Energielabel: C

De Huismansweg in Schoorl. Toch wel een van de mooiste laantjes in Schoorl mogen we wel zeggen. Het woordje “weg” is eigenlijk niet terecht, het is dus meer een laantje.

Hoe dan ook, aan dit mooie laantje mogen wij deze zeer riante semi-bungalow verkopen. Het huis staat op een ruim perceel van 1040 m2 en is in 2005 uitgebouwd. Het biedt u volop woongenot nabij het bos, de duinen en het gezellige centrum van Schoorl met het Klimduin, een gevarieerd winkelaanbod en diverse restaurants. U kunt hier lopend naar toe!

Dit huis is levensloopbestendig want slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond!

Het huis heeft een zeer riante woonkamer met vloerverwarming en travertin vloer. De keuken is eveneens ruim en is modern qua uitvoering en is voorzien van diverse apparatuur. Er is ook een bijkeuken met deur naar de tuin.

De tuin is ook middels een schuifpui (een in de woonkamer en een in de keuken) te betreden en is echt een plaatje: mooie vijver, prachtige bloemen en struiken, een terras enz. enz. Oke, misschien is het in dit jaargetijde niet voor te stellen, maar het is toch echt zo.

Op de lange oprit is plaats voor de meerdere auto’s en natuurlijk ontbreekt ook een ruime garage niet.

We vervolgen binnen: Een grote badkamer met hoekbad, douche, wastafel met meubel, toilet. In de hal is nog een separaat toilet en meterkast (vernieuwd).

U kunt beneden slapen want er is een ruim bemeten slaapkamer. Via een vaste trap is de verdieping te bereiken. Hier zijn 2 grote slaapkamers en een berggedeelte. Op de overloop is de c.v.-kast.

Wanden, plafonds en schilderwerk, het is allemaal tip top in orde.

Al met al een huis met allure en dat allemaal op een fantastische plek om te mogen wonen!

No reviews for house