SCHOORL - HEEREWEG 75
vr.pr. € 595.000
k.k.
Schoorl, 1871 EC, Heereweg 75.
SCHOORL - HEEREWEG 75
Status: verkocht
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: ca. 1964
Garages: 1
Perceelopp.: 356 m²
Woonopp.: ca. 176 m²
Energielabel: E

NIET VERWACHT!

Er zijn van die huizen waar u wel eens langs rijdt, die u opvallen maar waarvan je geen idee hebt wat zich allemaal achter die gevel bevindt. Welnu, dat is met dit huis ook zo! Onze makelaar rijdt ook meerdere keren per dag langs dit huis en heeft dezelfde ervaring.

Wat een mooie ruimtes (bijvoorbeeld een verrassende zaal) en wat een fijne sfeer! En dat alles maakt dit huis ook tot een geen “13 in een dozijn”. Het pand was tot 1994, toen de huidige eigenaren het kochten, een bakkerij! Formeel heeft het nog steeds een woon-/werkbestemming.

Natuurlijk is de locatie ook mooi! Wonen om de hoek van de Schoorlse duinen, het bezoekerscentrum, het gezellige centrum van Schoorl met diverse winkels en restaurants, het Klimduin, wie wil dat nou niet?

Wat biedt dit huis u zoal?

Een gezellige warme lichte woonkamer waarbij de houtkachel voor nog meer sfeer zorgt. Een woonkeuken waar u heerlijk kunt genieten van een goede kop koffie.

Vanuit de hal, aan de rechter zijkant van het huis, vind je een mooie kamer die dienst doet als kantoor-/praktijkruimte, maar die ook dienst kan doen als slaapkamer. Als je doorloopt passeer je nog een klein toilet en een ingebouwde garderobe. Verderop in de hal is een deur en als u die opent… dat verwacht je niet! Een ruime zaal c.q. (bedrijfs)ruimte die voor allerlei doeleneinden geschikt is.

In deze zaal, zo noemen we het maar even, is tevens een keuken en ook nog toegang tot een kleinere kantoorruimte, waar eveneens een (kleine) slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. Een deur daarnaast biedt toegang tot een flinke kelder met stahoogte.

Via een zijdeur aan de linkerkant komt u in de grote garage waar tevens ruimte is voor wasmachine, droger etc. en een werkhoek. Boven de zaal is een flinke bergzolder.

Op de begane grond is ook nog een riante badkamer die is voorzien van toilet, inloopdouche, bad, wastafel met meubel, enz.

We gaan even terug naar de hal aan de voorzijde. Daar is een open trap naar de 2 e verdieping van het huis waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden met kastruimte en een inloopkast.

Parkeren kunt u zowel op twee eigen parkeerplekken voor de deur op eigen terrein, maar ook naast het huis op de oprit is plaats voor meerdere auto’s. Via een trap aan de buitenkant van het pand kunt u nog op een groot dakterras komen.

Wij nodigen u uit dit bijzondere object eens te komen bekijken.

U koopt echt iets unieks!

No reviews for house