CALLANTSOOG - PATRIJZENWEG 17
vr.pr. € 350.000
k.k.
Callantsoog, 1759 GD, Patrijzenweg 17.
CALLANTSOOG - PATRIJZENWEG 17
Status: verkocht
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 2
Slaapkamers: 3
Bouwjaar: ca. 1968
Garages: 1
Perceelopp.: 336 m²
Woonopp.: ca. 119 m²
Energielabel: D

U kunt per e-mail een bezichtiging aanvragen.

RUSTIG GELEGEN 2/1-KAP MET ZOMERHUIS!

Op loopafstand van het centrum van Callantsoog in een rustige straat staat deze 2/1-kap met zomerhuis. Alles wat deze omgeving zo geliefd maakt heeft u hier bij de hand: het Dorsplein met gezellige terrassen, restaurants en een gevarieerd winkelaanbod. En natuurlijk kunt u hier in alle jaargetijden op het strand en de duinen heerlijk wandelen en genieten van een frisse wind en woeste golven of op prachtige zomerdag met mooie zonsondergang.

Het huis heeft een ruime lichte woonkamer met sfeervolle open haard. Verder een open keuken die o.a. is voorzien van kookeiland, diverse kastruimte en lades, oven, enz. Van de bijkeuken en schuur is 1 geheel gemaakt. Hier is ruimte voor witgoed en er staat een keukenblok.

In de hal bevinden zich het toilet, meterkast en trap naar de verdieping. Op de 1e verdieping zijn 2 grote slaapkamers, een c.v.-ruimte en een keurige ruime badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche, 2e toilet. Via een vlizotrap is nog een bergzolder toegankelijk. De tuin is ideaal op het zuid-westen gelegen. Achter in de tuin staat een grote garage (5,80 x 2,98) en een zomerhuis. Het zomerhuis heeft een woonkamer, slaapkamer en eenvoudige badkamer en keuken. Tevens is er een terras waar je ook nog prima kunt zitten.

Zowel het huis als zomerhuis behoeven op onderdelen aandacht, maar er is zeker iets moois van te maken!

U kunt per e-mail een bezichtiging aanvragen.

Geen lokatie beschikbaar
No reviews for house