CALLANTSOOG - VOGELARIJ 27
vr.pr. € 279.000
k.k.
Callantsoog, 1759 XC, Vogelarij 27.
CALLANTSOOG - VOGELARIJ 27
Status: in verkoop
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Bouwjaar: ca. 1976
Garages: 1
Perceelopp.: 174 m²
Woonopp.: ca. 00 m²
Energielabel: G

INFO EN BEZICHTIGINGEN: BEL CALLINGHE 0224-581365

Wonen met blijvend vrij uitzicht richting duinen en "Zwanenwater"!

Deze ruime tussenwoning met garage en fijne tuin is uniek gelegen aan de buitenzijde (Zuid) van Callantsoog en heeft een werkelijk fantastisch uitzicht over de bollenvelden, richting natuurgebied "Het Zwanenwater" en op de duinen! De diverse voorzieningen van Callantsoog waaronder een basisschool, supermarkt, sportclubs, diverse winkels, maar ook strand en zee liggen op zeer korte afstand van de woning.

Door het tuinhekje stapt u de voortuin in, waar u heerlijk beschut kunt zitten en vanwaar u dat prachtige uitzicht heeft. Vervolgens volgt de entree, de hal met toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en de entree naar de ruime woonkamer. Hier bevindt zich ook de open keuken en als u verder loopt, komt u in de bijkeuken met toegang tot de fijne tuin. De garage bevindt zich net buiten de poort. 1e etage: overloop met 3 ruime slaapkamers en een ruime, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Via de vaste trap bereikt u de ruime zolder waar eenvoudig een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. Kortom: een ideaal en ruim huis voor jaren woonplezier!

Aanvaarding in overleg. De aangegeven prijs (€ 279.000,-) is een zgn. "bieden vanaf-prijs". Dit betekent dat de verkoper biedingen vanaf dit bedrag in overweging zal nemen.

INFO EN BEZICHTIGINGEN: BEL CALLINGHE 0224-581365

No reviews for house