ALKMAAR - AAGJE DEKENSTRAAT 7
vr.pr. € 349.000
k.k.
Alkmaar, 1813 KK, Aagje Dekenstraat 7.
ALKMAAR - AAGJE DEKENSTRAAT 7
Status: verkocht
Type: woonhuis
Kamers: 6
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: ca. 1966
Perceelopp.: 276 m²
Woonopp.: ca. 151 m²
Energielabel: C

KIJKDAGEN ZIJN VOL!

OOK DE EXTRA KIJKDAG IS VOL!

RUSTIG, RUIM EN LICHT WONEN VLAK BIJ DE A9 ÉN HET CENTRUM VAN ALKMAAR.
Het kan in dit riante woonhuis met eigen oprit, maar liefst vier slaapkamers plus werkkamer (begane grond) en zonovergoten ruime achtertuin.

Entree
Zodra je deze woning binnen stapt, valt op hoe licht deze is. In de hal bevinden zich de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, een ruime toilet en trapkast.

Woonkamer
Welkom in de zonnige en lichte woonkamer met aan de achterzijde een ruime uitbouw over de gehele breedte van de woning. Doordat de woonkamer zowel aan de voor- als achterkant grote raampartijen heeft en een lichtkoepel in de uitbouw is de woonkamer heerlijk licht. De uitbouw geeft veel extra ruimte. De hal en woonkamer zijn voorzien van een karakteristieke houten vloer. De open keuken heeft uitzicht op de tuin, die via openslaande deuren direct te betreden is.

Kantoor
In de voormalige garage is een werkkamer gesitueerd met twee werkplekken en ruimte voor een zitje. Ideaal voor thuiswerken of een praktijkruimte aan huis.

Achter de kantoorruimte bevindt zich de wasruimte met 3 inbouwkasten en daar achter een bijkeuken met achterdeur, inbouwkasten aan beide zijden. Hierin bevindt zich ook de CV- opstelling.

Tuin
Ondanks dat de ruime achtertuin zich op het noorden bevindt, is het door de diepte van de tuin evengoed mogelijk om in het vroege voorjaar al uit de wind van het zonnetje te genieten. Tegelijk is er tegen het huis altijd een randje schaduw te vinden. Door de slimme inrichting is de loungehoek vrij van inkijk. Aan de voorkant van het huis bevindt zich een groene eenvoudige voortuin, naast een ruime eigen oprit.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruime badkamer, overloop en veel inbouwkastruimte. Op de garage is in 2012 een enorme kap gebouwd, waar zich een riante slaapkamer bevindt. Door een dakraam aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde heeft deze slaapkamer veel lichtinval. Verder op deze verdieping een ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel, aan en zowel aan de voor- als achterkant een ruime slaapkamer.

Tweede verdieping
Op de overloop is door inbouwkasten en knieschotten veel bergruimte gecreëerd. Verder bevindt zich hier een ruime vierde slaapkamer.

In de nabije omgeving bevinden zich diverse scholen, kinderopvang, winkelcentra en diverse uitvalswegen waaronder de A9. Het centrum van Alkmaar ligt op loopafstand (2km) maar is uiteraard ook per fiets of auto goed te bereiken, dus voor u het weet zit u heerlijk op het Waagplein!

Een ideaal fijn en ruim huis voor jaren woonplezier!

********************************************************************************

LET OP!!! Er zijn VASTE KIJKDAGEN, namelijk donderdag 29 april en vrijdag 30 april a.s.

U dient zich PER E-MAIL op te geven. Dan plannen wij u in op volgorde van binnenkomst.

De woning zal PER INSCHRIJVING worden verkocht. Kijkers kunnen tot uiterlijk 7 mei a.s. 12.00 uur een eenmalig voorstel/bod neerleggen. Voorafgaand aan de bezichtiging ontvangt u als kijker een e-mail met informatie over de verkoopprocedure.

No reviews for house