BERGEN - VAN BLAADERENWEG 74
vr.pr. € 659.000
k.k.
Bergen, 1862 JR, Van Blaaderenweg 74.
BERGEN - VAN BLAADERENWEG 74
Status: verkocht O.V.B.
Type: woonhuis
Kamers: 4
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Bouwjaar: ca. 1965
Garages: 1
Perceelopp.: 294 m²
Woonopp.: ca. 107 m²
Energielabel: C

De tuin van dit huis geeft u altijd een vakantiegevoel! En ook als u naar dit huis kijkt waant u zich ook op een zonnige vakantiebestemming!

En mocht u dan toch even de tuin laten voor wat die is, dan kunt u in de omgeving genieten van het gezellige centrum van Bergen met haar terrassen, restaurants, de Ruïnekerk, het bos, de duinen, prachtige wandel- en fietsroutes en alles wat wonen in Bergen zo populair maakt.

Het huis is lekker licht, heeft kunststof en aluminium deuren en kozijnen en biedt voor en achter vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer heeft u ook weer zicht op de tuin en betreedt u deze via de schuifpui. Het nieuwe elektrische zonnescherm voorziet het terras van de nodige verkoeling. De gehele begane grond is voorzien van een witte laminaatvloer en de schouw met ethanolhaard zorgt voor extra sfeer.

De keuken is werkelijk een plaatje en meet maar liefst 5 meter! Natuurlijk is deze van alle gemakken voorzien, waaronder de opstelling voor witgoed. In het verlengde van de keuken is nog een bijkeuken (ook buitenom bereikbaar). Deze zou ook prima kunnen dienen als kantoor.

De garage (met kanteldeur) is als opslag in gebruik en is ook met een zijdeur bereikbaar en via de bijkeuken. Er is een overkapping voor gebouwd, dus in die zin niet meer als garage in gebruik, maar dat zou weer kunnen want er is een brede poort in de achtermuur van de tuin. Deze grenst aan de achtergelegen binnenplaats. Deze nieuwgeplaatste, royale (8 x 3m) en robuuste veranda is voorzien van verwarming en ledverlichting, bedienbaar op afstand, waardoor het hier ook in de avonduren prettig vertoeven is.

Een verhoogd terras van houten vlonders en bestrating van keramische tegels maken deze maar liefst 22 meter diepe en onderhoudsvrije achtertuin, compleet. Met de aanwezige buitenkraan kunt u eenvoudig de tuin sproeien of de auto wassen.

Ook in de voor- en zijtuin is passende verlichting aangebracht, waardoor de stralend witte gevels fraai uitgelicht worden. Gecombineerd met de zandkleurige flagstones en mediterrane beplanting, waant u zich in Spanje of Italië. De achtertuin bereikt u via een houten poort aan de zijkant van het huis.

We vervolgen binnen. De ruime hal is ook keurig afgewerkt en hier bevindt zich het toilet (geheel vernieuwd). Op de verdieping zijn 3 uitstekende ruime slaapkamers, met laminaatvloer en een schitterende badkamer met inloopdouche, 2 e toilet, wastafel met meubel, grote spiegel met ledverlichting en designradiator. De douchewand van koperkleurig spiegelglas zorgt voor een chique uitstraling.
De c.v.-ketel (bwjr. 2016) hangt in een kast in de kleinste slaapkamer.

Het huis staat aan de ventweg van de Van Blaaderenweg, dus voornamelijk fietsers en parkeren kan vrij voor de deur. Centrum en uitvalswegen zijn op steenworp afstand.

Het dak van zowel het huis als de aanbouw is 2 jaar geleden geheel vernieuwd en geïsoleerd. Hierbij zijn nieuwe boeidelen, daktrimmen en afwatering aangebracht. Daarnaast is vloerisolatie geplaatst, alsmede spouwmuurisolatie en -ventilatie, wat zich vertaalt in de zeer lage energielasten.

Het energielabel D is bij aankoop (huis in de oude situatie) afgegeven, maar door de hiervoor gemelde aangebrachte isolatie enz. is het zeer waarschijnlijk dat het energielabel nu beter/hoger is.

Een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw leidingwerk, nieuw enz. enz.

Kortom, u kunt er zo in!

Dit compleet gerenoveerde huis biedt u echt een geweldige woonplek in Bergen!

No reviews for house