HEERHUGOWAARD - VAN BRUGGENLAAN 7
vr.pr. € 349.000
k.k.
Heerhugowaard, 1703 SV, Van Bruggenlaan 7.
HEERHUGOWAARD - VAN BRUGGENLAAN 7
Status: verkocht
Type: woonhuis
Kamers: 5
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: ca. 1977
Garages: 1
Perceelopp.: 157 m²
Woonopp.: ca. 105 m²
Energielabel: C

LET OP! VASTE KIJKDAGEN 23 en 30 mei a.s. OPGAVE PER E-MAIL!

U wilt van het gas af? Deze prachtige woning is dat grotendeels al!

Dit TIP-TOP-HUIS is gelegen in een rustige straat op slechts enkele minuten van winkelcentrum Middenwaard met een gevarieerd winkelaanbod, het NS-station, diverse bouwmarkten, uitvalswegen etc. etc. Echt een uitstekende locatie dus!

De indeling van dit prettige, mooie huis is globaal als volgt:

Ruime hal met toilet en meterkast. De woonkamer is mooi licht en is uitermate fraai ingericht en afgewerkt. De pvc vloer (met eiken dessin) geeft nog eens extra sfeer. De open keuken (aan de voorzijde gesitueerd) is erg fraai en eigentijds en voorzien van apparatuur zoals oven, vaatwasser (op hoogte), elektrische keukenboiler, inductie kookplaat, koelkast en vriezer. De gehele beneden verdieping is in 2019 gerenoveerd. 

De tuin (ligging zuid-west) is verzorgd aangelegd en biedt u een heerlijk zonnige plek. Ook de voortuin is keurig aangelegd.

Op de eerste verdieping: een moderne badkamer die is voorzien van douche, 2e toilet, wastafel met meubel, design radiator. Verder is er aan de voorzijde een slaapkamer en aan de achterzijde 2 slaapkamers. Op de overloop is nog een praktische kast waarin u uw witgoed kwijt kunt. 

Op de tweede verdieping: een ruime voorzolder en een grote slaapkamer met recht opgetrokken gevel en een Velux-raam. Tevens is op de voorzolder de c.v.-ketel, mechanische ventilatie en elektrische boiler van 150 liter voor warm water. 

Op het dak liggen 10 zonnepanelen. Het huis is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR++ dubbel glas (geplaatst in 2020).  

Het huis heeft beneden elektrische vloerverwarming. Op de zolder hangt wel een c.v.-installatie, maar die is eigenlijk alleen voor de radiatoren op de slaapkamers aan de achterzijde, badkamer en zolder. In de woonkamer en op de grote slaapkamer is een airco voor koelen en verwarmen. 

Natuurlijk ontbreekt ook een berging en een garage niet bij deze geweldige woning! De garage (afm. 4,93  x 2,16) is voorzien van een nieuwe elektrische roldeur. 

Al met al een geweldig prettig en mooi huis dat u zo kunt betrekken! 

BIJZONDERHEDEN:

- Beneden verdieping geheel gerenoveerd in 2019. Inclusief nieuwe keuken, beneden toilet en alle elektra.
- Boven verdieping geheel opgeknapt 2019.
- Badkamer opgeknapt in 2021.
- Met een paar kleine aanpassingen kunt u geheel gasvrij wonen.
- Kunststof kozijnen en deuren voorzien HR++ glas geïnstalleerd in 2020.
- Vloerisolatie aangebracht in 2020.
- Voor- en achtertuin nieuw aangelegd in 2020.
- Verlichting beneden met een app te bedienen.
- Elektrische vloerverwarming met app te bedienen.
- Airco’s met app te bedienen.
- Zonnescherm met app te bedienen.
- Zonnepaneel opbrengst en meer met app te bekijken.

LET OP!!!

- De vaste kijkdagen zijn MAANDAG 23 MEI en MAANDAG 30 MEI a.s.

U DIENT ZICH PER E-MAIL OP TE GEVEN! Reacties worden dan op volgorde van binnenkomst ingepland.

- De woning wordt PER INSCHRIJVING verkocht. U kunt uw eenmalige voorstel indienen voor VRIJDAG 3 JUNI a.s. om 12.00 uur ’s middags.

Nadat u op de bezichtigingslijst bent geplaatst ontvangt u de informatie van het huis en ook de informatie omtrent het vervolg van de verkoopprocedure.

No reviews for house