Status: verkocht O.V.B.
Type: woonhuis
Kamers: 6
Badkamers: 1
Slaapkamers: 5
Bouwjaar: ca. 1910
Garages: 1
Perceelopp.: 510 m²
Woonopp.: ca. 196 m²
Energielabel: D

EEN UNIEK OBJECT TE KOOP!

Er zijn van die huizen waarvan er geen 13 in een dozijn zijn. Dit is zo’n huis!
Het is namelijk een voormalige bakkerij. En zo heet het huis dan ook: De ouwe bakkerij.

En wat dacht u van de ligging? Prachtig landelijk aan de Grote Sloot; een mooie vaarroute maar ook rustgevend om aan te wonen natuurlijk. Aan de achterzijde kijkt u wijds weg naar de Westfriese dijk.
Het landelijke Burgerbrug beschikt over een basisschool en peuterschool. In de directe omgeving kunt u voor uw dagelijkse boodschappen, sportclubs etc terecht in Tuitjenhorn, Warmenhuizen en Schagen.

Wilt u een heerlijke fietstocht of wandeling maken? Dat kan ook want de historische Westfriese dijk is om de hoek en Schoorl is vlakbij! Het strand in Petten is op 15 minuten fietsafstand.

Wat heeft dit huis u zoal te bieden. De woonkamer mogen we wel als riant bestempelen en er is een goede lichtinval. De houtkachel zorgt voor nog meer sfeer.

De keuken is keurig netjes, voorzien van diverse apparatuur en ruim voldoende kastruimte en lades.

Verder op de begane grond: een grote slaapkamer en een moderne badkamer die is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad, brede wastafel met dubbele kraan. Het toilet is separaat in de hal (ook ruim) en uiteraard ontbreekt ook een praktische bijkeuken niet. In de bijkeuken zijn handige bergkasten en hier staat ook het witgoed en hangt de c.v.-ketel.

Aan de achterzijde van het pand is een grote inpandige schuur. Ideaal om te klussen, uw auto/motor te stallen of dingen op te slaan enz.

Op de verdieping: een enorme grote overloop met 4 slaapkamers en heel veel bergruimte.

In de tuin kunt u genieten van prachtige vergezichten en zit u echt heerlijk! Er staat tevens op het terrein nog een garage. Op de oprit is ruimte voor meerder auto’s. Op het dak liggen 18 zonnepanelen.

De verkopers wonen hier al 30 jaar! Neemt u het stokje van hen over?

EEN HISTORISCH PAND OP EEN MOOIE STEK!

No reviews for house