Zaandijk - Lijsterbeslaan 7

UNIEKE KANS! Voor meer foto's klik hier!

Op loopafstand het station en de Zaan en centraal gelegen nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem enz. staat deze charmante tussenwoning (bouwjaar ca. 1940) met karakteristieke rode baksteen.

De foto’s zeggen het al: dit huis moet u echt compleet renoveren. Na bijna 60 jaar bewoond te zijn geweest door dezelfde eigenaren is het nu aan u om het stokje over te nemen en er weer iets prachtigs van te maken!

De indeling is als volgt: Hal/entree met toilet, meterkast, trap naar eerste verdieping en deur naar woonkamer. De woonkamer heeft een sfeervolle erker, diepe kast en een trapkast. Aan de achterzijde is de keuken (gedateerd) gesitueerd. Via de keukendeur is de tuin toegankelijk. De tuin kunt u weer helemaal naar uw eigen smaak en stijl inrichten. Er is tevens een achterom.

Op de 1e verdieping: 2 slaapkamers aan de achterkant, 1 grote slaapkamer aan de voorkant. Bij de grote slaapkamer is een douchecel (gedateerd). Tevens kunt hier via een vaste trap op de zolder komen. Op de overloop is nog een 2e trap naar de zolder. De zolder is in 2 ruimten verdeeld.

Parkeren kan vrij voor de deur/in de straat. Funderingsherstel heeft plaatsgevonden.

De tijd heeft hier stil gestaan, maar u kunt dit huis vast weer helemaal toekomstbestendig maken!

U KUNT HIER WEER IETS PRACHTIGS VAN MAKEN!

Een bezichtiging kunt u per e-mail aanvragen.