Tuitjenhorn - Buttersloot 13

HEERLIJK RUIME TUSSENWONING MET DAKOPBOUW! Voor meer foto's klik hier!

In een rustige wijk in Tuitjenhorn staat deze riante eengezinswoning.

In de nabije omgeving is er een prima winkelaanbod, dierenpark Blankendaal, diverse sportverenigingen, golfbaan, mooie wandel- en fietsroutes, uitvalswegen, maar ook de Schoorlse Duinen zijn vlakbij. Kortom, een ideale woonstek!

Het huis heeft een mooie ruime woonkamer met sfeervolle laminaatvloer. De keuken is in de uitbouw gesitueerd, is van alle gemakken voorzien en het witgoed is hier ook. Via de keuken betreedt u de tuin. Hier zit u echt fantastisch en de tuin kent een prachtige variatie van bloemen, struiken, planten en bestrating. De zon begroet u en er groeien zelfs druiven, dus over de zonligging hoeft u zich niet druk te maken. Tevens staat er nog een praktische houten schuur en er is een achterom.

We vervolgen binnen. In de hal bij de woonkamer is het toilet en ook de trap naar de eerste verdieping. Alhier zijn 3 ruime slaapkamers en een diepe kast met c.v.-installatie (2020). De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier zie je ineens wat zo’n dakopbouw doet! Wat een riante ruimtes; een grote slaapkamer met hoog plafond en 2 Velux-dakramen en aan de voorzijde nog een grote bergruimte.

Echt een prettig ruim en goed onderhouden huis!