Wieringerwaard - Noord Zijperweg 80

RUSTIG LANDELIJK WONEN IN EEN SFEERVOL CHARMANT HUIS OP RUIM PERCEEL! Voor meer foto's klik hier!

Dit huis met geweldige uitstraling staat op een royale kavel van maar liefst 3450 m2, prachtig aangelegde tuin met fruitbomen, borders, een blokhut en een veranda.

Als u uw auto parkeert op het ruime pad naast het huis (ruimte voor 4 auto’s) waant u zich in een waar paradijs van rust en ruimte. Het hele perceel is omgeven door een ruime windsingel die zorgt voor de nodige privacy en luwte op de verschillende terrassen in de lommerrijke tuin. De tuin met verschillende gazons, een blokhut, een veranda en fruitbomen is voorzien zeer verzorgd aangelegde borders. Wilt u graag eten uit eigen tuin? In de grote moestuin, voorzien van een kas kunt u het hele seizoen groente verbouwen!

Aan de achterzijde is een serre die het woonhuis en de stenen garage met elkaar verbindt. Ook hier zit u fantastisch en heeft u een magnifiek zicht op een groot gedeelte van de tuin. De serre, met schuifdeuren naar de achtertuin geeft toegang tot de garage en de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een ruim aanrecht, vaatwasser, garderobe, meterkast, de trapopgang naar de verdieping van het achterhuis. Op de begane grond zijn een ruime slaapkamer en badkamer. Via de open trap komt u op de verdieping van het achterhuis waar 2 kamers zijn gesitueerd, evenals de cv-opstelling en er is voldoende kastruimte.

Vanuit de bijkeuken komt u in de ruime L-vormige woonkamer met open keuken en eiken parketvloer. Door de indeling heeft u hier meer dan voldoende ruimte om een grote eettafel neer te zetten waar de hele familie kan aanzitten om u daarna met het hele gezelschap terug te trekken in de knusse zithoek. Vanuit de keuken en vanuit de zithoek zijn er openslaande deuren naar het naast het huis gelegen terras. In de zithoek is een gemetseld stookkanaal aanwezig met een sfeervolle houtkachel.

In de woonkamer is ook de trapopgang naar de verdieping van het voorhuis. Via een open trap komt u op een overloop die toegang geeft tot 2 slaapkamers. De voorste slaapkamer heeft een wastafel en vaste kast en geeft toegang tot de ruime extra kamer boven de zithoek.

De stenen garage, inpandig bereikbaar vanuit de serre, biedt ruimte aan 1 auto en is voorzien van water en elektra. Vanuit de garage heeft u toegang tot de aangebouwde schuur met openslaande deuren naar het pad en een deur naar de achtergelegen tuin.

Wilt u rust en ruimte? Houdt u van tuinieren? Wilt u dieren houden? De vrijheid van het leven op het platteland maar wel gunstig gelegen t.o.v voorzieningen?

WONEN MET HET ULTIEME BUITENLEVEN-GEVOEL!