Schagerbrug - Stolperweg 49

360 graden uitzicht! Voor meer foto's klik hier!

Net buiten Callantsoog staat dit robuuste huis op een ruim perceel van 1080 m2. De duinen, prachtige landerijen, vrij zicht, waar u ook kijkt! Wonen op deze plek is fantastisch en geeft u het ultieme “buitengevoel”.

De indeling is globaal als volgt: ruime hal met deuren naar alle vertrekken, trap naar 1e verdieping, toilet en meterkast en een slaapkamer. De woonkamer is lekker ruim en dat geldt tevens voor de keuken. De keuken is echt zo’n keuken waar je nog heerlijk kunt nazitten. Eerlijk is eerlijk: de keuken is niet de modernste meer, maar is riant en echt zo’n gezellige woonkeuken. Vanuit de keuken is een grote bijkeuken bereikbaar en hier is tevens een deur naar een enorme schuur/garage. Op de garage zit nog een flinke zolder. Voor de garage is plek voor meerdere auto’s. De tuin is rondom gelegen en u heeft overal een fantastisch uitzicht!

Op de verdieping is een ruim bemeten badkamer (retro, 80’s) met douche, ligbad, wastafel, 2e toilet. Verder aan de achterzijde en voorzijde 2 grote lichte slaapkamers. Via een steektrap is de grote zolder bereikbaar.

Al met een al een prettig en riant huis op een geweldige locatie!