Schoorl - Voorweg 79

KIJKDAGEN ZIJN VOL!

WONEN IN SCHOORL IS AL GEWELDIG, MAAR ALS HET DAN OOK NOG ZO KAN! Voor meer foto's klik hier!

U heeft hier helemaal een “buiten-gevoel”, want zo’n ruim perceel (1147 m2) met voor en achter vrij uitzicht op groen, dat is toch prachtig?

Eigenlijk heeft u alles bij de hand wat wonen in dit mooie kustdorp zo populair maakt. Wilt u een boswandeling maken? Binnen een aantal minuten staat u in het bos. Liever naar het strand? Kan ook!

Naar het terras om gezellig te zitten en te genieten van een goede maaltijd? In het centrum van Schoorl en rondom het Klimduin treft u een gevarieerd aanbod van restaurants. Ook kunt u hier terecht voor uw boodschappen want er zit o.a. een Jumbo, Bruna, EkoPlaza, Kruidvat, een kaasboer, biologische slager, bloemenwinkel, enz. enz.

Houdt u van wandelen en/of fietsen, dan heeft u niet alleen het duingebied tot uw beschikking, maar aan de overkant van het huis kunt u zo de landerijen in!

Het huis zelf: Als u het huis binnen loopt merkt u het al aan de sfeer: hier hebben mensen lang met veel plezier gewoond en dat klopt, namelijk vanaf de nieuwbouw in de jaren ’60!

De woonkamer is uitgebouwd en lekker licht. Aan de voorzijde heeft u vrij zicht over de weilanden en aan de achterzijde is het groen en bloeien de prachtigste bloemen.

’s Winters kunt u in de woonkamer heerlijk de open haard aan doen en krijgt u dat gezellige huiselijke gevoel. De keuken, uitgevoerd in moderne stijl, is aan de zijkant gesitueerd en is ruim bemeten (ook uitgebouwd) en voorzien van veel kastruimte, lades, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, enz. Natuurlijk is er zo’n echte ouderwetse kelder waarin je van alles koel kunt bewaren. Het toilet en de meterkast bevinden zich in de hal.

Via de keukendeur loopt u de tuin in. Dat is echt een verrassing en verwacht je niet! De tuin kent een grote variatie van beplanting, groenten, mooie struiken, bloemen enz. Achter de tuin ligt een nog “landje” (flinke lap grond!). Dit is groot genoeg voor wat dieren aan huis zoals schapen, geiten etc. Wat wilt u nog meer? Oke, er staan ook nog 2 schuren!

Uiteraard ontbreekt ook een ruime garage niet. Voor de garage is een oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s. De garage is zowel via de voorkant als de zijkant (tuin) toegankelijk.

Op de 1 e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en eenvoudige badkamer. Via een steektrap is de ruime bergzolder (met c.v.-ketel) bereikbaar.

Als je hier toch es zou kunnen/mogen wonen…

**********************************************************************************

LET OP!!!

  • - Wij organiseren VASTE KIJKDAGEN voor dit huis. De kijkdagen zijn op DONDERDAG 2 SEPTEMBER a.s. van 14.00 – 17.00 en ZATERDAG 4 SEPTEMBER a.s. van 9.30 – 13.00 uur.

  • - U DIENT ZICH PER E-MAIL OP TE GEVEN! Reacties worden op volgorde van binnenkomst ingepland.

  • - De woning wordt PER INSCHRIJVING verkocht. U kunt uw eenmalige voorstel indienen voor 10 SEPTEMBER a.s. om 12.00 uur ’s middags.

Nadat u op de bezichtigingslijst bent geplaatst ontvangt u de informatie van het huis en ook de informatie omtrent het vervolg van de verkoopprocedure.