Schoorl - Ribesweg 59

HET ULTIEME VRIJE GEVOEL! Voor meer foto's klik hier!

Dat heeft u als u de locatie van deze riante 2/1-kap (met garage en oprit!) ziet en beleeft. Prachtige wolkenpartijen, landerijen, zwermen vogels: u heeft het hier als een levend schilderij vanuit uw woonkamer!

De woning heeft een lichte woonkamer met fraaie houten vloer. Uiteraard ontbreekt ook een sfeervolle openhaard niet. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is “retro”, maar functioneert nog steeds uitstekend.

De achtertuin biedt u volop zon en privacy! Van hieruit is ook de garage (afm. ca. 6 x 3 m. en voorzien van electra) toegankelijk. Voor de garage is plek voor uw auto. Aan de zijkant van de tuin is nog een mooie overkapping met voldoende ruimte voor fietsen.

De zijtuin en voortuin zijn verzorgd aan gelegd en geven het huis een nog vriendelijker uitstraling. Hal, toilet en meterkast bevinden zich aan de voorzijde van de woning.

Op de 1e verdieping: 3 zeer ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel, 2e toilet.

Op de 2e verdieping: een fantastische grote kamer met dakkapel, wastafel, een Velux-raam en nog een raam aan de zijkant. Heerlijk licht dus. Verder op deze verdieping een grote voorzolder met opstelling voor c.v. (Nefit Excellent, 2001), aansluitingen voor witgoed, diverse bergruimte/knieschotten.

DIT IS WONEN OP EEN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN SCHOORL!