Tuitjenhorn - Pastoor Meijndersstraat 15

Prachtige vrijstaande woning met landelijke uitstraling! Voor meer foto's klik hier!

In het gezellige Tuitjenhorn staat dit oerdegelijke vrijstaande huis op een mooi perceel van 405 m2. U heeft u hier alles bij de hand: dierenpark Blankendaal, supermarkt, diverse winkels, sportverenigingen, scholen, golfbaan, enz. enz. Maar ook Alkmaar, Schoorl en Schagen zijn prima te bereiken.

De woonkamer mag zeker als zeer riant worden bestempeld en heeft een mooie lichtinval. De begane grond is voorzien vloerverwarming. Via de grote schuifpui betreedt u de tuin. Deze is fraai aangelegd en u zit als een vorst onder de onlangs geplaatste veranda. Aan de zijkant is nog een overkapte afgesloten fietsenberging. De garage is thans in 2 gedeelten verdeeld: een gedeelte berging en een gedeelte als hobbyruimte. Verder is en nog een praktische bijkeuken. In de hal zijn het toilet en de meterkast. De keuken is modern van kleurstelling en is voorzien van diverse apparatuur.

Op de verdieping zijn 3 grote en 2 iets kleinere slaapkamers en een keurige badkamer met bad/douche, 2e toilet, wastafel. Via een vlizotrap is de grote bergzolder toegankelijk. De oprit naast het huis biedt ruimte aan 2 auto’s.

Een heerlijk huis voor jaren woonplezier!