Schoorl - Omloop 35 - Huis 36

WAT EEN PRACHTIGE LIGGING ZO DICHT BIJ BOS EN DUINEN! Voor meer foto's klik hier!

In 2006 is het Park Schoorlse Duinen gebouwd en het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, royale huizen, enz.

Dit is een ideaal vakantiehuis om te genieten van deze prachtige omgeving.

Gaat u voor verhuur en rendement? Dat kan natuurlijk ook!

De ligging tussen Schoorl en Bergen biedt u de mogelijkheid om beide dorpen en hun omgeving per fiets, lopend of auto te verkennen en te genieten van gezellige restaurants, diverse winkels, Het Klimduin, enz.!

Het ruime huis heeft een riante lichte woonkamer die prachtig uitkijkt op de tuin. Als u de tuindeuren open doet merkt u het gelijk: wat een heerlijke plek is dit!

Het perceeloppervlak is 298m2 en doordat het huis gunstig op de kavel staat, heeft u ook een uitstekende zonligging.

De keuken is neutraal van kleurstelling en is voorzien van koelkast, vaatwasser, 4 pits gasfornuis, combimagnetron, r.v.s.-schouw en een praktisch extra keukenblok met werkblad en kastjes.

De badkamer bevindt zich op de begane grond, is lekker ruim en voorzien van toilet, douche, wastafel, radiator. In de hal is verder nog de meterkast.

Naast het huis kunt u uw auto parkeren en aan de zijkant van het huis is de berging met c.v.-installatie en mech.ventilatie-unit, wasmachine , droger en ruimte voor fietsen en tuinmeubilair enz.

Op de verdieping: 2 royale slaapkamers, waarvan een met een kastenwand over de volle breedte en in de andere kamer een speelhoek. Op de overloop is nog een 2e toilet.

Kortom, een kant en klaar op en top vakantiehuis!

Overige info:

• De servicekosten VVE bedragen € 190,- per maand.
• Woning wordt in principe inclusief inventaris opgeleverd.