Schoorl - C. van Foreestlaan 6

WAT EEN OASE! WAT EEN PRACHTIG HUIS! Voor meer foto's klik hier!

Dit schitterende royale huis staat in een heel stil Schoorls laantje op een riant perceel van bijna 2000m2!

Het is omgeven door rust en groen en het huis ziet er van elke kant weer anders uit. Uniek dus!

Met een inhoud van 1200 kuub (!) en een woonoppervlak maar liefst 323 m2 mogen we wel spreken van een zeer riant huis met een fantastische uitstraling.

De omgeving is geweldig! De Klimduin, het bos, de duinen, gezellige restaurants; u wandelt er in een paar minuten naar toe.

Het huis zelf:

Een woonkamer van ruim 150 m2, dat is al fantastisch natuurlijk, maar de woonkamer kent verschillende gedeelten waardoor er altijd wel een plek is om een goed gesprek te hebben, te lezen, tv te kijken enz. De openhaard is vanuit alle hoeken van de woonkamer te zien en zorgt voor extra sfeer.

De keuken is mooi verbonden met een gedeelte van de woonkamer en is van alle gemakken voorzien. Qua apparatuur kunt u denken aan ingebouwde combi/stoomoven, Falcon 110 fornuis, spoeleiland, inbouw koelkasten, vaatwasser.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met alhier opstelling voor witgoed en kastruimte. Lopen we nog even verder door dan komen we in een enorme (inpandige) garage! Voor het huis is uiteraard ook plek voor meerdere auto’s.

Via de schuifdeuren aan de achterzijde van de woonkamer is de tuin toegankelijk. De tuin is werkelijk een plaatje en helemaal als over een aantal maanden alles weer in bloei staat. Echt een geweldig rustige plek voor mens en dier. Deze grote tuin biedt u maximale privacy. De zon draait prachtig over het huis en de tuin heen. U waant zich hier… enfin, vult u het maar voor uzelf in.

Op de verdieping;

Aan de rechterzijde een grote slaapkamer met aangrenzend een zeer complete badkamer met douche, ligbad, toilet, bidet, dubbele wastafel enz. Aan dezelfde kant van het huis is nog een ruime slaapkamer. Dan is er in het midden een tweede badkamer (voorzien van douche, toilet, dubbele wastafel).

Aan de linker zijkant van het huis zijn nog eens 2 royale slaapkamers. Vanaf de balkons van de slaapkamers kijkt u prachtig over de tuin en het ruime perceel. Boven de garage is ook nog eens een grote kamer over de gehele oppervlakte.

KORTOM, ABSOLUUT OP EN TOP WONEN!