Schoorl - Bosrandweg 3

WAT EEN GEWELDIGE PLEK OM TE MOGEN WONEN! Voor meer foto's klik hier!

Deze charmante 2/1-kap (met garage!) is gelegen aan een groenzoom en het bos en iets verder heeft u prachtig uitzicht over de landerijen. Het huis staat op een mooi ruim perceel van 361 m2.

De omgeving is heerlijk en geliefd en dat is niet voor niets: Prachtige wandel- en fietsroutes, het gezellige centrum van Schoorl met het Klimduin en een gevarieerd winkelaanbod. Hier wonen mag men echt wel als “heel erg prettig” bestempelen. Heerlijk!

Het huis heeft een uitgebouwde lichte woonkamer met deur naar de tuin. De keuken is ruim en verkeert in originele staat. In de hal bevinden zich het toilet en de meterkast. De tuin is mooi rondom het huis gelegen en biedt u op elk moment van de dag wel zon en privacy. De garage is zowel via een deur aan de tuinkant te toegankelijk, maar er is ook een elektrische deur. De oprit biedt plaats aan 1 auto. In de garage staat ook de installatie van de heteluchtverwarming en er is een aansluiting voor witgoed.

Op de 1e verdieping: een slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is aan de voorkant en is voorzien van douche, ligbad, 2e toilet en wastafel. Op de 2e verdieping: voorzolder en een ruime slaapkamer.

Het huis is grotendeels, op een paar ramen na die hout van zijn, voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. Verwarming geschiedt d.m.v. heteluchtverwarming.

WONEN AAN DE BOSRAND… HET KAN!

Tekeningen/plattegronden zijn digitaal op aanvraag beschikbaar.

Reageren kan via info@vandermeulenmakelaardij.nl.