Obdam - Hellemastraat 4

WAT EEN RIANT HUIS! EN OOK NOG EENS LEVENSLOOPBESTENDIG! Voor meer foto's klik hier!

Nabij het centrum van Obdam mogen wij u deze zeer royale semi-bungalow te koop aanbieden.In de omgeving kunt u genieten van mooie natuur, wandel- en fietsroutes, maar ook het station, winkels en uitvalswegen zijn vlakbij. De woonkamer mogen we zeker wel zeer royaal noemen en heeft een prachtige lichtinval. Er zijn diverse sfeervolle hoeken waar u kunt zitten. De houtkachel verhoogt de sfeer verder.

Ook de keuken mag er zijn! Deze is ook lekker groot en dus voldoende ruimte om heerlijk te koken. Kijkt u er liever naar? Dat kan ook, er is een bar aan de keuken.

Als u de openslaande deuren opent begroet de prachtige tuin u. Dit is werkelijk een oase en een heerlijke plek om te ontspannen. Er is een mooie variatie van gras, bestrating en beplanting en zelfs een palm doet het hier prima.We vervolgen binnen: een ontzettend grote slaapkamer met jacuzzi en badkamer en 2 x openslaande deuren naar de tuin. Verder is er nog een kleinere slaapkamer en aangrenzend nog een wasruimte met opstelling voor de c.v.-installatie en witgoed.

Op de verdieping: 3 ruime slaapkamers en een badkamer die is voorzien van douche, wastafel, 2e toilet. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Diverse voorzieningen zoals scholen, station, winkels, enz. zijn binnen handbereik.

Kortom, een riant en comfortabel huis op een uitstekende locatie!