Callantsoog - Vloedlijn 50

WONEN OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND? VANUIT DE WOONKAMER, TUIN EN SLAAPKAMERS ZICHT OP DE DUINEN? VOOR U NU BINNEN HANDBEREIK! Voor meer foto's klik hier!

Dat is toch geweldig als je zo dicht bij het strand en duinen mag wonen! Wij mogen u deze nette eengezinswoning (bouwjaar 1995) te koop aanbieden.

Het huis heeft een lichte woonkamer met laminaat, diepe kast en aan de achterzijde een hoekopgestelde keuken voorzien van diverse apparatuur (Bosch). Vanuit de keuken is nog een praktische bijkeuken met bergruimte toegankelijk en wandelt u de tuin in. De tuin is echt heerlijk! De zon draait hier precies goed overheen zodat u eigenlijk de hele dag van de zon kunt genieten. Verder staat er een blokhut en is er een achterom. Het toilet bevindt zich in de hal bij de trap naar de 1e verdieping en in de hal bij de voordeur is de meterkast.

Op de 1e verdieping is een keurige badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en wasmachine- aansluiting. Aan de voorzijde is een grote slaapkamer over de gehele breedte (kunnen ook 2 slaapkamers worden) en aan de achterzijde ook nog een slaapkamer.

Via de vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Alhier een voorzolder met c.v. (bouwjaar 2013), mechanische ventilatie en een mooie ruime slaapkamer met Velux-raam met fantastisch uitzicht!

EEN PRETTIG HUIS OP EEN PRACHTIGE PLEK! MAAK EEN AFSPRAAK OM DE WONEN-AAN-ZEE-SFEER TE BELEVEN!

Tekeningen en plattegronden zijn digitaal beschikbaar.