Schoorl - Boschmansweg 13

KIJKUUR ZATERDAG 20 JULI a.s. van 10.00 - 11.00 uur.

UNIEK OBJECT! Voor meer foto's klik hier!

Je hebt van die huizen die absoluut geen “13 in een dozijn” zijn. Dit is er zo een! Wat een bijzonder object! Wat een idyllische plek!

Gelegen op een mooi ruim perceel van 755 m2 staat dit charmante unieke huis dat ooit dienst deed als kerk/kapel. De sfeer is er nog natuurlijk, maar het huis is echt hedendaags. Rust, ruimte, licht, harmonie, het zijn slechts enkele trefwoorden die van toepassing zijn op dit charmante huis. Rondom het huis zijn diverse zitjes en terrassen.

Bij het betreden van de woonkamer (met vloerverwarming) komt deze grote ruimte u heel vriendelijk en warm tegemoet. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers. Verder is er nog een heerlijk lichte serre/tuinkamer (met vloerverwarming) waar u fantastisch en rustig zit!

Aan de voorzijde komt u het pand via een sfeervolle hal binnen. Alhier tevens het toilet en de meterkast. Vanuit de hal is de keuken toegang. Deze is van alle gemakken voorzien en is uitgevoerd in moderne kleurstelling. Naast de keuken is nog een praktische bijkeuken. Middels een vlizotrap kunt u hier nog de zolder betreden (bergruimte en c.v.-installatie, 2015). De badkamer biedt u een modern geheel met ligbad/douche, wastafel met meubel, 2 e toilet en design radiator.

Dit huis past qua sfeer en uitstraling helemaal in deze omgeving: lommerrijk, rustig, frisse boslucht. En natuurlijk heeft u de gezellige plaatsen als Schoorl en Bergen op een paar minuten afstand. Parkeren kan op eigen terrein. De tuin kent een mooie variatie van beplanting, sierbestrating, bomen, diverse struiken en is een oase voor vogels, maar ook voor u natuurlijk!

Dit pand is uniek in z’n soort! Schilderwerk/stucwerk is zeer recent gedaan (2018).

Kom dit bijzondere huis bekijken! Wij denken dat het niet bij kijken blijft…

KIJKUUR ZATERDAG 20 JULI a.s. van 10.00 - 11.00 uur.