Warmenhuizen - Rekerlanden 194

NETTE RUSTIG GELEGEN BUNGALOW! Voor meer foto's klik hier!

Een keuken van 3 jaar oud, een badkamer en c.v.-ketel van 4 jaar oud; kijk daar hoeft u al niet meer naar om te kijken als u dit leuke vakantiehuisje koopt!

Ook de plek op het park is prima. Het is ruim opgezet en dit huisje staat op een kavel van 280m2.

Het huisje heeft een lichte tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. Aan de zijkant van het huisje bevinden zich 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met 2 x stapelbed en 1 slaapkamer met 2 enkele bedden.

De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel met meubel en is uitgevoerd in neutrale stijl. Dit geldt ook voor de keuken. De keuken heeft een vaatwasser, oven, gasfornuis, afzuigkap en voldoende lades en kastruimte.

Aan de voorzijde van het huisje is de meterkast en er is nog een praktische berging met de c.v.-installatie. In de directe omgeving kunt heerlijk fietsen, varen, wandelen enz. en plaatsen als Schoorl, Bergen, Schagen, Alkmaar zijn vanaf dit park uitstekend bereikbaar.

Goede verhuurmogelijkheden! Het huis wordt in principe met inventaris opgeleverd.

Erfpacht loopt tot 2074 en de jaarlijkse canon bedraagt € 1250,- per jaar. Permanente bewoning is NIET toegestaan. U kunt vrijwillig lid worden van de Vereniging van Eigenaars. Dit kost € 35,- per jaar. Verder betaalt u € 300,- per jaar als bijdrage voor de vuilcontainers op het park.