Callantsoog - Zeereep 23

Op loopafstand van de duinen, het strand en het gezellige centrum van Callantsoog wonen? Dat kan! Voor meer foto's klik hier!

Deze riante 2/1-kap (bouwjaar 1995) biedt u deze mogelijkheid! En dat op een ruim perceel van 330m2 en natuurlijk ontbreekt ook een praktische garage (met plaats voor meerdere auto’s) niet.

De indeling van dit prettige huis is als volgt: hal, meterkast, toilet, trap naar 1e verdieping. Verder een ruim bemeten woonkamer met aan de achterzijde een schuifpui die u toegang geeft tot de zonnig gelegen tuin. De houten vloer geeft de woonkamer een sfeervolle uitstraling. De keuken is voorzien van 5 pits gasfornuis, koelkast, vaatwasser, brede oven, enz.

De tuin is een oase voor vogels en kent een mooie variatie van beplanting, bloemen en struiken en biedt u volop zon en privacy. Via een deur aan de zijkant is de garage ook nog toegankelijk.

Op de 1e verdieping: een grote slaapkamer aan de voorzijde en achterzijde, neutrale badkamer met ligbad, douche, 2e toilet, wastafel.

Op de 2e verdieping (bereikbaar met vaste trap): grote hoge bergzolder met c.v.-opstelling (2007) een aansluiting voor witgoed.

Een heerlijke plek om te wonen!

Tekeningen/plattegronden zijn digitaal beschikbaar.