Callantsoog - Warande 25

EEN HEERLIJKE PLEK MET FANTASTISCH UITZICHT! Voor meer foto's klik hier!

Info en bezichtigingen via 0224 – 581365.

Op een geweldige locatie met vrij uitzicht over de landerijen en de duinen van Callantsoog vindt u deze ruime eensgezinswoning. Vergezicht, prachtige luchten, mooie wolkenpartijen, horizon. Het zijn slechts enkele trefwoorden die van toepassing zijn op deze schitterende locatie. Voeg daar bij dat dit huis riant is en mooi vormgegeven en u kunt spreken van op en top woongenot!

Indeling: royale woonkamer met mooie lichtinval. Aan de achterzijde is de keuken (2016) gesitueerd, met fijn spoeleiland/eetbar waaraan u ruim kunt zitten met minimaal 4 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser en combi-oven, greeploze brede lades en kastjes. Door de schuifpui komt u in de tuin die u veel privacy biedt. Door de poort is de garage bereikbaar, met genoeg ruimte voor een auto en of opslag, tuinspullen, gereedschap, etc. Achter de keuken een bijkeuken met ruime kastenwand waar ook wasmachine en droger kunnen staan. Separaat toilet (2016).

Via de open trap in de woonkamer bereikt u de 1e verdieping: aan de achterzijde zeer royale slaapkamer over de gehele breedte. De mooie badkamer is in 2016 geheel vernieuwd Aan de voorzijde 2 slaapkamers, uiteraard is ook hier het uitzicht magnifiek! 2e verdieping: ruime zolder en bergruimte.

Al met al een lekker ruim huis op een droomplek!

Info en bezichtigingen via 0224 – 581365.