Broek op Langedijk - Dorpsstraat 140

GROOT MARKANT PAND AAN DE MOOIE DORPSSTRAAT! Voor meer foto's klik hier!

Op het zuidelijke gedeelte van de Dorpsstraat staat dit pand met prachtige uitstraling. De ligging is ideaal nabij Winkelcentrum Broekerveiling, Winkelwaard in Heerhugowaard, sportverenigingen, uitvalswegen enz. En u kunt hier, en dat is lang niet overal zo op aan de Dorpsstraat, op eigen terrein parkeren!

Natuurlijk heeft u hier een tuin aan het water! Hier kunt u heerlijk zitten en ook zelf een bootje aanleggen.

Binnen: Een zeer riante woonkamer met sfeervolle houtkachel en lekker veel licht. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Aangrenzend is een enorme inpandig schuur met openslaande deuren naar de tuin aan het water en ook aan de zijkant is deze ruimte toegankelijk. Tevens hangt hier de c.v.-installatie (Remeha Quinta, bouwjaar 2003), de omvormer voor de PV panelen (18 x 250W-Piek) en het buffervat van de zonneboiler (Solesta).

De keuken is een prettige plek om te zijn: hier kun je goed natafelen. De keuken zelf is modern uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Aan de zijkant van het huis is nog een grote bijkeuken met witgoed, toilet en diverse bergruimte.

Op de verdieping: 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche. Tevens is op deze verdieping nog een net zo grote ruimte als de inpandige schuur aangezien deze ruimte zich er boven bevindt. De achtergevel heeft, net als de voorgevel, een stijlvolle uitstraling.

EEN CHARMANT HUIS OP EEN GEWELDIGE PLEK!