Petten - Jan van Gentstraat 29

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!

Wonen op loopafstand van het prachtige nieuwe brede strand-/duingebied van Petten? Het kan! Voor meer foto's klik hier!

Wij mogen deze prettige, goed onderhouden eengezinswoning (met garage!) te koop aanbieden die u de mogelijkheid biedt om betaalbaar aan de kust te wonen.

De indeling van dit huis is globaal als volgt:

Ruime hal met veel kastruimte, hier is ook de deur naar de inpandige garage, dus dat is handig. Deur naar de hal met toilet, meterkast, bergkast en trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is ook nog veel bergruimte.

Verder een grote lichte woonkamer met aan de voorzijde een grote kunststof schuifpui waardoor u ook nog aan die kant in de zomer tot laat op uw terras van de zon kunt genieten. De pvc vloer is gelegd in 2017 en de vloer van de benedenverdieping is grotendeels voorzien met vloerverwarming.

De uitgebouwde keuken is uitgevoerd in moderne kleurstelling en voorzien van natuurstenen blad, een brede oven, 6 pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, carrouselkast enz. Hier is ook de deur naar de achtertuin. De achtertuin is gunstig op de zon gelegen, is netjes bestraat en er staat een praktische blokhut en natuurlijk frisse bloemen en struiken. Een fijne plek om te zitten. De poort geeft toegang tot het achtergelegen grote speelterrein.

Aan de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm, dat in 2022 is geplaatst. De kozijnen op de eerste verdieping zijn deels van kunststof en deels van (hard)hout.

Op de eerste verdieping zijn een 3-tal ruime slaapkamers en een nette royaal uitgebouwde badkamer met douche, wastafel, bad en tweede toilet. De kozijnen op de eerste verdieping zijn van kunststof.

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier vind u nog eens een riante 4e slaapkamer met dakkapel. Deze kamer kan eventueel gesplitst worden voor het creëren van een 5e kamer. Verder is er een ruimte waar een aansluiting is voor witgoed en waar de c.v.-installatie hangt. Er is op de tweede verdieping veel handige bergruimte en zelfs nog een klein zoldertje. Ook aan duurzaamheid is gedacht; er zijn 8 zonnepanelen geplaatst. Er is bij de woning genoeg parkeergelegenheid.

Kortom, een fijn ruim huis in een rustige buurt.

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!

situatie) afgegeven, maar door de hiervoor gemelde aangebrachte isolatie enz. is het zeer waarschijnlijk dat het energielabel nu beter/hoger is.

Een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw leidingwerk, nieuw enz. enz.

Kortom, u kunt er zo in!

Dit compleet gerenoveerde huis biedt u echt een geweldige woonplek in Bergen!