Den Helder - Galjoenstraat 123

WAT EEN HEERLIJK RUIM EN GEZELLIG GEZINSHUIS! Voor meer foto's klik hier!

In de populaire wijk zuid-oost staat dit riante goed onderhouden huis. De ligging is ideaal: bos, duinen, winkels, sportclubs; u heeft het hier allemaal bij de hand!

De royale woonkamer geeft u door de sfeervolle eikenhouten vloer een warm gevoel en heeft een mooie lichtinval. Wordt het u te warm? Dan kunt u het zonnescherm (met schakelaar binnen) laten zakken. Via de openslaande deuren (kunststof) is de tuin toegankelijk. Deze is op het zuid-westen gelegen en dus een ideale zonligging! Uiteraard ontbreekt ook een praktische blokhut niet. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd en is voorzien van afwasmachine (2013), diverse kastruimte, koelkast, oven, r.v.s.-schouw, 4 pits gasfornuis + wokbrander en lekker veel werkruimte vanwege het L-vormige aanrechtblad. In de hal bevindt zich het toilet (wandcloset met fonteintje) en de meterkast (7 groepen met aardlekschakelaar). De achterzijde van het huis heeft kunststof kozijnen en kunststof openslaande deuren.

Op de 1 e verdieping (ook een eikenhouten vloer): 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten. Verder een badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Op de 2 e verdieping (bereikbaar met vaste trap): praktische voorzolder met C.V.-installatie (bouwjr. 2015), diverse bergruimte en aansluiting voor witgoed. Verder nog een enorme slaapkamer waar er eventueel 2 van gemaakt kunnen worden. En natuurlijk kunt u parkeren op eigen terrein op/onder de carport, dat is toch wel erg prettig!