Stompetoren - Singel 13

Prachtig gelegen 2/1-kap aan het water! Voor meer foto's klik hier!

Stompetoren, gelegen in de mooie Schermer, omringd door weilanden en natuur biedt u een combinatie van dorpsleven en de gemakken van de stad (Alkmaar) in de nabije omgeving. Het huis staat in een rustige groene wijk met rustig (bestemmings)verkeer.

De ruime woonkamer van deze goed onderhouden woning geeft u een mooi zicht op de tuin. De tuin is een plaatje! Mooie beplanting en bomen en aan de waterkant kunt u genieten van waterlelies, eenden enz. Voor de nodige berging van uw gereedschap, tuinset, fietsen, open haard hout, enz. kunt u kiezen uit 3 schuren! Ook een praktische garage ontbreekt uiteraard niet. Deze is vanuit de keuken ook toegankelijk. De houtkachel biedt u comfort, gezelligheid en bespaart ook nog op uw stookkosten!

De keuken (2005) is neutraal, heeft een moderne uitstraling en beschikt over diverse apparatuur zoals oven, magnetron, 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koel-/vriescombi, r.v.s.-afzuigkap etc. In de hal is het toilet en de meterkast.

Op de 1e verdieping: 3 slaapkamers (grote voor en achter en een in het midden) en een mooie badkamer (vloerverwarming) met ligbad, 2e toilet, ruime inloopdouche, wastafel met meubel. Op de 2e verdieping zijn nog eens 2 riante slaapkamers en een c.v.-ruimte/berging (c.v. ATAG Blauwe engel, 1999). Parkeren kan op uw eigen oprit.

Al met al een zeer compleet huis op een mooie locatie!