Schoorl - Houtendijk 2

WAT EEN PANORAMA! WAT EEN GEWELDIGE PLEK OM TE MOGEN WONEN! Voor meer foto's klik hier!

De eigenaresse van dit charmante huis geniet al 60 jaar van deze fantastische plek. Neemt u het stokje over? Wonen op deze plek gaat nooit vervelen!

Naast het huis staat nog een zomerhuis dat is voorzien van woonkamer, keukentje, badkamer, slaapverdieping. Het geheel staat op een ruim perceel van 645m2.

Indeling van het huis: hal met toilet en meterkast, gezellige woonkamer met rondom schitterend vrij uitzicht, slaapkamer, eenvoudige keuken met doorgang naar grote bijkeuken. Alhier tevens de douche, keukenblok en opstelling voor witgoed. Via de bijkeuken is ook de ruime schuur/garage bereikbaar. Deze is ook via de voorzijde toegankelijk en op de oprit is ruimte voor meerdere auto’s. Op de verdieping: 2 slaapkamers en een grote bergzolder/kamer. Verder op de overloop nog de c.v.-ketel en door de dakkapel is hier nog ruimte voor een leuke werkplek.

Hier wonen geeft u een heerlijk vrij gevoel en het idee van “buiten wonen”. Het strand, de duinen, het bos, prachtige landerijen: u heeft het hier allemaal binnen handbereik!

Eerlijk is eerlijk: het geheel is op onderdelen gedateerd, maar wonen op deze plek: dat vergoedt toch alles? En uiteraard kunt u het huis moderniseren of uw eigen droomhuis realiseren.

Graag laten wij u deze magnifieke plek zien en beleven!