Warmenhuizen - Puttersakker 15

RIANTE UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING IN HET MOOIE DORP WARMENHUIZEN! Voor meer foto's klik hier!

Deze heerlijke tussenwoning is gesitueerd nabij het gezellige centrum van Warmenhuizen met een gevarieerd winkelaanbod, maar ook diverse sportverenigingen, scholen enz. zijn hier binnen handbereik.

De woonkamer biedt u, mede door de uitbouw met hoog plafond en raampartij, een zee aan ruimte en licht! De Velux-ramen in de uitbouw zijn voorzien van regensensors en zonwering.

Aan de achterzijde kunt u, zowel via de bijkeuken als via de openslaande deuren, de tuin (met blokhut en achterom) betreden. De keuken is echt een woonkeuken waar je lekker lang kunt (na)zitten. De keuken zelf is uiteraard voorzien van alle benodigde apparatuur en is uitgevoerd in neutrale moderne kleurstelling. Toilet bevindt zich in de hal naar de verdieping en de meterkast in de hal bij de voordeur.

De begane grond is voorzien van een mooie sterke pvc-vloer. De zonnepanelen (10 stuks) zorgen voor de nodige duurzaamheid en energiebesparing. Het energielabel van deze woning is dan ook een A.

Op de 1e verdieping zijn 3 prima slaapkamers en een badkamer met douche/bad, 2e toilet en wastafel.
Op de 2e verdieping bevinden zich een vierde slaapkamer, ruimte voor witgoed en berging, de c.v.-ketel en de omvormer van de zonnepanelen. Door een dakopbouw aan de achterzijde, bevindt zich daar tevens een bergzolder, die te bereiken is via een vlizotrap (er is nog bergruimte).

Kortom, een ruim huis op een uitstekende locatie!