Callantsoog - Warande 1

Een van de ruimste huizen op een van de mooiste plekken van Callantsoog! Voor meer foto's klik hier!

Een buitenkans om hier te mogen wonen!

Vrij uitzicht, prachtige luchten, mooie wolkenpartijen, horizon. Het zijn slechts enkele trefwoorden die van toepassing zijn op deze schitterende locatie. Voeg daar bij dat dit huis riant is en mooi vormgegeven en u kunt spreken van op en top woongenot!

Indeling: zeer royale woonkamer met mooie lichtinval, sfeervolle open haard, schuifpui naar de tuin. Aan de achterzijde is de keuken (2011) gesitueerd. Deze is uitgevoerd in moderne neutrale kleurstelling en is voorzien van diverse apparatuur, greeploze brede lades en kastjes, mooie r.v.s.-schouw enz.

De tuin is een heerlijke plek die u zon en privacy biedt. Vanuit de tuin is tevens de garage (L-vorm) bereikbaar. Heerlijk ruim voor een auto en u houdt mooi ruimte over voor opslag, tuinspullen, gereedschap, etc. Aan het huis vast zitten tevens nog een bijkeuken/c.v.-ruimte (ketel is van 2016) en een werkruimte.

Op de 1e verdieping: aan de achterzijde een grote slaapkamer over de gehele breedte. De badkamer is, u zult het niet geloven, nog steeds de originele badkamer! Aan de voorzijde ook een riante slaapkamer (met ligbad!) met toegang tot een groot dakterras. Uiteraard is ook hier het uitzicht magnifiek!

2e verdieping: slaapkamer en diverse bergruimte.

Al met al een lekker ruim huis op een droomplek!