Bergen - Wetering 69

BETAALBARE EENGEZINSWONING OP LEUKE PLEK IN BERGEN! Voor meer foto's klik hier!

Het gezellige centrum, het bos, de landerijen, mooie wandel- en fietsroutes; u heeft het hier allemaal binnen handbereik als u dit huis koopt!

Rustig gelegen in een ruim opgezette woonwijk en nabij het gezellige centrum van Bergen staat deze ruime eengezinswoning. Uiteraard zijn bos en duinen, maar ook mooie fiets- en wandelroutes vlakbij.

De indeling van dit prettige huis is als volgt: Men betreedt het huis via een voorportaal (met meterkast). De ruime woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer. De wanden en het plafond zijn netjes en strak afgewerkt. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van afwasmachine, combi-oven, rvs-schouw, etc. Aan de achterzijde is middels openslaande deuren (kunststof, donkergroen met houtnerf) de tuin bereikbaar. In de tuin staat een schuur en tevens is er een achterom (komt uit op een speeltuintje). Parkeren kan voor de deur in de straat.

Op de 1e verdieping is aan de voorzijde een grote slaapkamer (over gehele breedte; waren 2 slaapkamers) en aan de achterzijde nog een ruime slaapkamer. De badkamer is eenvoudig maar netjes en voorzien van douche en wastafel. Op de 2e verdieping is een ruime kamer met diverse bergruimte, c.v.-installatie, Velux-raam en aansluitingen voor witgoed. Zowel voor als achter geen directe bebouwing!