Groet - Zwaanstraat 16

HOEKWONING NABIJ DE DUINEN IN HARTJE GROET! meer foto's klik hier!

We beginnen het nieuwe jaar goed: weer mogen we een huis te koop aanbieden waarvan de eigenaren het vanaf dag 1 hebben bewoond. Dus met het woongenot zit het wel goed!

Maar ja, dat is ook logisch natuurlijk: u woont hier rustig op loopafstand van het bos, de duinen en het strand. Lekker even de dagelijkse drukte achter u laten en dan heerlijk door de duinen en het bos wandelen en genieten maar! Een geweldige plek om te mogen wonen toch?

Het huis zelf is degelijk maar zoals u op de foto’s ziet verdient het ook modernisering.

De indeling is globaal als volgt:

Hal met meterkast, toilet en trap naar de verdieping. De woonkamer heeft een prima lichtinval en kijkt voor vrij uit over een plantsoen en groen.

Aan de achterzijde is de keuken en bijkeuken (met geiser voor warm water-voorziening) en doorloop naar een grote schuur. Op de schuur zit nog een kap/zolder. De tuin is ruim en er staat ook een ruime houten schuur/berging.

Op de 1e verdieping: aan de voorzijde een grote slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Aan de achterzijde een grote en iets kleinere slaapkamer.

Via een vaste trap is de 2e verdieping toegankelijk. Alhier een ruime voorzolder met bergruimte en c.v.-installatie. Verder nog een flinke slaapkamer met aan de voorzijde een Velux-dakraam en aan de achterzijde een dakkapel. Een prima ruimte! Op de voorzijde van het dak liggen 6 zonnepanelen.

EEN LEUK HUIS OP EEN GEWILDE LOCATIE!