Warmenhuizen - Rekerlanden 55

WEER EEN POPULAIR VAKANTIEHUIS TE KOOP! EN DIT IS OOK NOG EENS EEN GELIJKVLOERS TYPE! meer foto's klik hier!

Dit is een zeer comfortabele bungalow! Compact, praktisch, netjes, dat is van toepassing op dit gezellige huisje. Het huisje staat op een mooi perceel van 205 m2 met een prima zonligging (west).

Indeling:

Gezellige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De tuin is heerlijk op de zon gelegen en biedt u volop privacy! Tevens staat in de tuin nog een praktisch houten schuurtje.
Aan de rechterkant van het huisje zijn 2 slaapkamers. Een van de slaapkamers waren er voorheen 2 en is nu dus extra large. De badkamer - met douche, toilet en wastafel - bevindt zich in het midden van het huisje en is in originele staat, maar wel ruim. De keuken heeft een gasfornuis, vaatwasser, koelkast en diverse lades en kastjes. Aan de voorkant bij de voordeur is een schuurtje (met c.v. en wasmachine-aansluiting) en de meterkast.

Een heerlijke plek om even tot rust te komen in deze jachtige tijden. Wilt u liever verhuren? Kan ook! Permanente bewoning is niet toegestaan.

De erfpachtcanon (erfpacht loopt tot 2074) bedraagt € 1250,- per jaar. Verder nog een bedrag van € 300,- per jaar voor bijdrage vuilcontainers. Lid worden van de Vereniging van Eigenaars is vrijwillig en kost € 40,- per jaar.

Vanaf dit park ’t Geestmerambacht zijn plaatsen als Schoorl, Bergen, Schagen, Alkmaar, Den Helder enz. uitstekend bereikbaar!

EEN PRIMA HUISJE OP EEN MOOIE PLEK!

Prijs: de prijs is bieden vanaf € 100.000,- kosten koper. Biedingen lager dan dit bedrag zullen door verkoper niet in overweging worden genomen.

LET OP!!! Wij organiseren voor deze woning 2 kijkdagen, namelijk maandag 26 en 27 dinsdag april a.s. U dient zich per e-mail op te geven. Er wordt gewerkt met een maximaal aantal kijkers.

Verkooptraject:

Gelet op de huidige markt en belangstelling zal deze woning per inschrijving worden verkocht. Kijkers kunnen voor maandag 3 mei a.s. 12.00 uur een eenmalig bod/voorstel neerleggen. Nadat de bezichtigingen zijn ingepland ontvangt u als kijker een e-mail over hoe dit werkt.