Warmenhuizen - Rekerlanden 25

MOOI GELEGEN RECREATIEWONING OP RUIME KAVEL NABIJ DE KUST! meer foto's klik hier!

Deze recreatiewoning is gelegen op een mooie ruime kavel van 249 m2. Vanaf deze plek kunt u van alles ondernemen tijdens uw vakantie want plaatsen als Schoorl, Bergen, Alkmaar, Den Helder, Schagen zijn vlakbij. Fietsen, wandelen, het strand, het bos, shoppen in de stad, het kan hier allemaal! Bij thuiskomst komt u weer in een oase van rust op het park Geestmerambacht. Maar natuurlijk kunt u dit huis ook kopen om te verhuren zodat u een mooi rendement maakt!

Het huis heeft een gezellige ruime woonkamer met een heuse zitkuil en een open haard. De keuken (eenvoudig en aan vervanging toe) is aan de voorzijde gesitueerd. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. In het verlengde van de hal is een ruime schuur/berging met tevens een deur naar de tuin. De tuin is ook bereikbaar middels openslaande deuren bij de woonkamer. De tuin is enorm diep, is op het westen gelegen en biedt u dus heerlijk veel zonuren. Er staat ook nog een houten schuurtje.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers. De c.v. (2015, Remeha) bevindt zich op de vliering. Het dak is in 2019 vernieuwd.

Het huis verkeert in originele staat en dus heeft de mogelijkheid om het weer geheel naar eigen smaak en stijl te maken.

De erfpacht (loopt af in 2074) bedraagt € 622,52 per half jaar.

EEN LEUK VAKANTIEHUIS VOOR U ZELF OF OM TE VERHUREN!