Schoorl - Middenweijdt 4

ROYALE EENGEZINSWONING IN HET HEERLIJKE KUSTDORP SCHOORL! meer foto's klik hier!

Even een lekkere wandeling maken? Heerlijk fietsen door de uitgestrekte landerijen? Het kan hier en het is allemaal “in uw achtertuin”. Of u wilt naar het gezellige centrum van Schoorl met z’n Klimduin, terrassen en gevarieerd winkelaanbod? Daar bent u ook zo! Wat een heerlijke eengezinswoning is dit eigenlijk!

Het huis heeft een ruime woonkamer met sfeervolle parketvloer en half open keuken. Vanuit de bijkeuken is de zonnige tuin bereikbaar. U zit hier heerlijk! Natuurlijk ontbreekt ook een praktische schuur en achterom niet. In de hal zijn de meterkast, bergkast en het toilet.

Op de 1e verdieping is ook al zo lekker veel ruimte: een grote slaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde. Geen kast nodig, want u kunt uw kleding kwijt in de walk-in-closet! In het midden is de badkamer gesitueerd. Deze is niet meer de nieuwste, maar wel functioneel en is voorzien van bad/douche, 2e toilet, wastafel en design radiator. Aan de achterzijde zijn nog eens 2 prima slaapkamers. Via de vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Ook hier lekker veel ruimte! Er is een voorzolder met c.v.-installatie (Intergas, HRE, 2020) en een flinke zolderkamer met Velux dakraam.

Het huis is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.

Plattegronden/tekeningen zijn digitaal beschikbaar.

ALS JE TOCH ES HIER MAG WONEN…