Schoorl - Boschmansweg 12A

Aan een van de mooiste laantjes van Schoorl staat dit solide riante huis/semi-bungalow (1996) met grote garage op een ruim perceel van 839m2. ! meer foto's klik hier!

Een schitterende plek om te mogen wonen! U wandelt hier zo het bos en de duinen in!

De indeling is globaal: ruime hal die toegang biedt tot diverse vertrekken. Het huis heeft een riante woonkamer die een prachtig uitzicht heeft op de tuin. De tuin is fraai aangelegd en biedt u een variatie aan beplanting en geeft u volop privacy. De garage heeft een puntdak en kanteldeur en voor de garage is plaats voor meerdere auto’s.

We vervolgen binnen: De keuken (v.v. van vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, r.v.s.-schouw) en bijkeuken zijn aan de zijkant van de woning gesitueerd. Op de begane grond is verder nog een ruime slaapkamer met complete badkamer. Ideaal geschikt voor als u levensloopbestendig wilt wonen. In de hal bevinden zich de meterkast en toilet.

Op de 1e verdieping: grote slaapkamer aan de achterzijde (over gehele breedte), grote slaapkamer aan de voorzijde (eveneens over de gehele breedte) en een moderne badkamer die is voorzien van inloopdouche, wastafel, 2e toilet. Verder op deze verdieping een berging met c.v.-installatie. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar. Onder de kap is hier een zee aan ruimte!

Een jong degelijk huis op een fantastische locatie!