Schoorl - Omloop 35 - huis 37

LUXE EN SFEERVOLLE VAKANTIEWONING! meer foto's klik hier!

Genieten in de zomer op het prachtige zonneterras en in de winter bij de sfeerhaard. Op het ruim opgezette Bungalowpark Schoorlse Duinen staat deze bijzondere woning (bouwjaar 2006/2007) op een perceel van 358m².

Deze plek is geliefd vanwege de directe ligging aan bossen en duinen en de nabijheid van zee en strand. Een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen, wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken of genieten van zee en strand. De vakantiewoning ligt tussen de gezellige en culinaire dorpen Schoorl en Bergen.

Deze, alles behalve standaard, woning is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en goed onderhouden.

De indeling is globaal als volgt: Ruime hal/entree, meterkast, ruim toilet en trap naar verdieping. Mooie ruime woonkamer met sfeervolle haard en openslaande deuren naar de zonnige tuin, gelegen op het zuid-westen. De moderne keuken met (spoel)eiland is stijlvol en voorzien van afwasmachine, combi-oven, koelkast met vriesvak, enz.

Op de verdieping: aan beide zijden van het huis een riante slaapkamer met in het midden de badkamer. Deze heeft een ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafel. De hele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer. Bij het huis zijn 2 eigen parkeerplaatsen. Tevens is een schuur aanwezig met combi c.v.-installatie en aansluiting voor witgoed.

Een heerlijk huis om vakantie te houden of door verhuur een mooi rendement te maken!