Schoorl - J.A. Radeckerweg 13

WAT EEN COMFORTABEL RIANT HUIS! meer foto's klik hier!

Dat predicaat verdient dit hoekhuis (bouwjaar 2009) wel en dat ziet u eigenlijk al als u er voor staat. Het hoogwaardige afwerkingsniveau, de uitstraling, de plek: hier is het heerlijk wonen!

En alles wat wonen in deze omgeving zo aantrekkelijk maakt heeft u hier binnen handbereik: de duinen, het bos, het centrum van Schoorl, het Klimduin.

De indeling van dit prettige huis: lange hal met meterkast (9 groepen met aardlek), toilet, trap naar 1 e verdieping. De woonkamer is zeer riant en heeft een mooi zicht op de tuin. De keuken is echt zo’n heerlijke woonkeuken waar je een mooie grote tafel in kwijt kunt en uren kunt zitten. En op een warme dag kunt u de openslaande deuren open zetten. Uiteraard is de keuken voorzien van alle benodigde apparatuur en is uitgevoerd in neutrale kleurstelling.

Over de gehele begane grond is vloerverwarming. Comfortabel en erg prettig!

De tuin is een oase en kent een goede balans tussen zithoeken, mooie bloemen, planten en struiken. Vanuit de woonkamer is de garage binnendoor bereikbaar. De garage is geïsoleerd en heeft aan de kant van de oprit 2 deuren en aan de achterkant 2 openslaande deuren. Parkeren kan op de oprit.

Op de 1 e verdieping: prachtige badkamer met dubbele wastafel, ruime inloopdouche en designradiator en vloerverwarming. Aan de voorkant van het huis is een grote lichte slaapkamer over de gehele breedte. Aan de achterzijde nog 2 slaapkamers.

De 2 e verdieping (bereikbaar via vaste trap): enorme zolder met hoge kap en een slaapkamer aan de voorzijde. Tevens is hier de opstelling van de c.v. (2009). Het huis is volledig geïsoleerd en de zonnepanelen zijn natuurlijk gunstig voor uw energierekening.

KORTOM, ECHT EEN GEWELDIG HUIS!