Schoorl - J.A. Radeckerweg 105

RIANT IN HET KWADRAAT! meer foto's klik hier!

Dat mag men toch wel zeggen over deze royale 2/1-kap woning! Wat zit er ongelofelijk veel ruimte in!

Voeg daar de ligging nabij het centrum van Schoorl, Bergen, Klimduin, de duinen en het strand bij en men mag wel spreken over een toplocatie!

De indeling van dit prettige huis (bouwjaar 2014) : Grote woonkamer met mooie lichtinval, houtkachel, deur naar de achtertuin en een deur naar de voortuin. De keuken is een plaatje, is uitgevoerd en neutrale moderne kleurstelling en voorzien van apparatuur zoals gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron (apparatuur is allemaal van Siemens), koelkast-/vriescombinatie (AEG). De begane grond en de 1 e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Elke ruimte is afzonderlijk regelbaar.

De voortuin is zeer verzorgd aangelegd. Dit geldt tevens voor de achtertuin. Door de bijzondere perceelsvorm zijn er meerdere sferen te creëren.

Op de 1 e verdieping is een grote slaapkamer over de gehele breedte en met een stijlvol balkon. Op de overloop is een 2 e toilet en badkamer met grote inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel, etc. Aan de achterzijde ook nog eens 2 ruime slaapkamers.

Via een vaste trap is de zolder toegankelijk. Dit is echt een enorme ruimte waar eenvoudig nog bijvoorbeeld 2 slaapkamers met volwaardige badkamer gerealiseerd kunnen worden. Tevens is hier de c.v.-installatie. Naast het huis staat een flinke garage met electra. Parkeren kan op de oprit (buitenkraan, handig voor autowassen en tuinonderhoud).

ECHT EEN FANTASTISCH HUIS!!!