Den Helder - Kanaalweg 110

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!

DICHTER BIJ DE ZEE KUN JE EIGENLIJK NIET WONEN! meer foto's klik hier!

Wat een ontzettend leuke betaalbare plek om te mogen wonen! En dit appartement is ook nog eens op de begane grond gelegen, dus er zit een tuin bij!

U heeft hier alles vlakbij: het gezellige centrum, Willemsoord, de haven, het strand, noem maar op!

Heerlijk over de dijk lopen en genieten van het uitzicht en mooie zonsondergang en aan de andere kant uw huis zien, dat is toch mooi?

Het appartement zelf:

Een woonkamer met parketvloer en 2 diepe kasten. 1 slaapkamer is in het verleden bij de woonkamer getrokken waardoor die is vergroot. Aan de achterzijde is een slaapkamer met douchgelegenheid en er is nog een 2e slaapkamer.

Het toilet en meterkast bevinden zich in de hal. Aan de achterzijde is de keuken. Deze is eenvoudig maar netjes en geeft toegang tot een serre. In deze serre zit u heerlijk en kunt u zo op de dijk! En vanuit de serre kunt u de tuin in.

Bij het appartement hoort nog een ruime berging die centraal en apart afsluitbaar is en het trappenhuis is ook centraal afsluitbaar.

Eerlijk is eerlijk: het appartement verdient modernisering, maar op deze plek is daar absoluut iets prachtigs van te maken! Servicekosten bedragen € 55,- p.m.

Kortom, betaalbaar wonen op een mooi stukje Den Helder!

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!