Schoorl - Houtendijk 6

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN!

ER ZIJN VAN DIE PLEKKEN…. meer foto's klik hier!

Je hoort vaak zeggen “locatie, locatie, locatie, daar gaat het om”. Dat klopt! En dat geldt zeker ook voor deze plek. Want waar in Schoorl heb je voor en achter zo’n fantastisch uitzicht?

U kunt hier genieten van schitterende luchten, landerijen, paarden “voor de deur” enz. Wilt u een boswandeling maken, naar het strand, de duinen in; in alle jaargetijden is dat hier genieten!

Na 40 jaar bewoond te zijn geweest door de huidige eigenaren heeft u nu de mogelijkheid dit tot uw droomhuis te maken op deze geweldige stek! En dat allemaal op een riante kavel van 1290 m2 !

Het huis heeft een charmante uitstraling, maar verdient ook modernisering. Of misschien kiest u er voor om op deze grote kavel een nieuw huis te bouwen.

Van uit de woonkamer heeft een prachtig uitzicht en kunt u genieten van wolkpartijen en zonsondergangen. De openhaard is natuurlijk erg sfeervol voor de herfst-/winteravonden. De keuken is aan de zijkant gesitueerd.

Via de hal komt u in de achterzijde (ook met deur toegankelijk van buiten) is een werkruimte die uit kijkt over de tuin. Hier is ook een trap naar een zoldertje met 2 slaapkamers.

Vanuit de werkkamer komt u in de grote aanbouw. Deze is uitermate geschikt als hobbyruimte, atelier, (thuis)werkplek enz. Via de openslaande deuren wandelt u heerlijk de tuin. In de aanbouw is ook nog een keukenblokje.

Op de verdieping van het huis zijn 2 slaapkamers (1 met een steektrap naar de vliering) en een eenvoudige badkamer met toilet, ligbad en douche.

Naast het huis staat nog een grote garage (afm. 6,17 x 5,37 m.) met electrische deur en nog een gastenverblijf (gedateerd en in slechte staat).

Wordt dit uw woonplek voor de komende 40 jaar?

Wij nodigen u van harte uit deze plek te komen beleven!

U KUNT PER E-MAIL EEN BEZICHTIGING AANVRAGEN