Schoorl - Heereweg 31

ZELDEN KOMT ER IN HET CENTRUM VAN SCHOORL ZO’N CHARMANT HUIS TE KOOP! meer foto's klik hier!

Hier ervaart u het wonen in het duindorp Schoorl op en top!

Dit vriendelijke verrassend ruime huis staat op een mooie ruime kavel en kijkt aan de achterzijde prachtig uit op de duinen en het bos. Alles wat wonen in Schoorl zo geliefd maakt heeft u hier natuurlijk bij de hand. Gezellige restaurants, een ruim winkelaanbod met bijv. een Jumbo, Kruidvat, EkoPlaza, kaasboer, bakker, enz. enz.

De woonkamer is lekker ruim en aan de achterzijde voorzien van een grote glazen pui waardoor u de woonkamer eigenlijk met de tuin verbindt. De keuken is neutraal van kleurstelling. In de bijkeuken is nog wat bergruimte en de c.v.-ketel.
Tevens nog een deur naar buiten. In de hal bij voordeur bevinden zich nog het toilet, de meterkast en een praktische kelder.

De tuin is aangelegd met een terras en een vijver en er is een ruime schuur met carport. Via de linkerzijkant kunt achterom met uw auto en parkeert u op eigen terrein en staat uw auto droog onder de carport.

Het huis is uitgebouwd en in de uitbouw is een grote slaapkamer en een nieuwe badkamer (met douche, toilet en wastafel).

Op de verdieping: 2 ruime slaapkamers en een badkamer en diverse bergruimte.

ECHT EEN SFEERVOL HUIS OP EEN UNIEKE PLEK!