Schoorl - J.A. Radeckerweg 65

WOONGENOT IN HET KWADRAAT! meer foto's klik hier!

Dat mogen we toch wel zeggen van deze riante robuuste hoekwoning die staat op een paar minuten van het gezellige centrum van Schoorl met z’n Klimduin, terrasjes, restaurants en een gevarieerd winkelaanbod. En natuurlijk mag u het bos en duinen tot uw “voortuin” rekenen. Een van de mooiste natuurgebieden van ons land, daar kunt u dagelijks van genieten als u hier woont! Het huis staat in een rustige ruim opgezette wijk. Een huis met 5 slaapkamers en 2 badkamers!

Qua ruimte treft u binnen hetgeen u van buiten al vermoedt. Het huis heeft een royale lichte woonkamer (uitgebouwd) met vloerverwarming, sfeervolle haard en mooi uitzicht op de tuin (te betreden middels openslaande deuren). De keuken is modern van kleurstelling en uitvoering en voorzien van diverse apparatuur zoals o.a. vaatwasser, spoeleiland, magnetron, koel- /vriescombinatie etc. Aan de voorzijde van de woning is een electrisch zonnescherm over de gehele breedte.

De tuin is verzorgd aangelegd en heeft diverse sferen waar u heerlijk zit op elk moment van de dag. Er staat een blokhut en een veranda en er is een deur naar garage en een achterom.

In de hal bevinden zich het toilet, meterkast en trapkast. Op de 1e verdieping: aan de voorzijde een flinke slaapkamer over de gehele breedte van het huis en aan de achterzijde nog eens 2 prima slaapkamers. De badkamer bevindt zich in het midden en is voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel, design radiator en de overloop een separaat toilet. Vanuit een van de slaapkamers kunt u nog naar het prachtige dakterras.

Op de 2e verdieping: een 2e badkamer (v.v. douche en wastafel) en ook hier weer 2 royale slaapkamers.

Parkeren kan op eigen terrein voor de garage en er is ruimte voor 2 auto’s. Ook voor het huis is (gratis) parkeergelegenheid. De garage is lekker ruim en goed geïsoleerd.

EEN FANTASTISCH HUIS WAAR U U TEGEN ZEGT!