Huisduinen - Kijkduinlaan 4

FANTASTISCH DUINHUIS OP UNIEKE LOCATIE! meer foto's klik hier!

‘t Luwtje, zo staat dit markante vrijstaande huis sinds jaar en dag bekend. En inderdaad je ervaart de luwte en daardoor de rust echt wanneer je op dit perceel (581 m2) loopt. En waar heb je nu vrij zicht op duinen, Fort Kijkduin en de Kustwachttoren? Hier heb je een “altijd vakantie-gevoel”. Dichter bij zee kun je in Nederland eigenlijk niet wonen!

Deze vrijstaande woning (met garage) is sinds 2016 volledig verbouwd en uitgebouwd, heeft een totale metamorfose ondergaan en is echt uniek in zijn soort. De woning is o.a. stijlvol uitgebouwd, voorzien van nieuwe isolatie, c.v. met leidingwerk, radiatoren, elektra, nieuw dak en ook aan energiebesparende maatregelen is reeds gedacht in de vorm van zonnepanelen en LED-verlichting. Echt perfect en niet in de laatste plaats.... je hebt de zee en het strand op 60 meter afstand. Uniek dus!

Als je de ruime oprit op loopt begroet het huis je al vriendelijk. En wat te denken van een heuse duin met wuivend helmgras voor het huis! Op de oprit is ruimte voor 3 à 4 auto’s.

Dit duinhuis heeft op de begane grond een royale uitgebouwde woonkamer (uitbouw met vloerverwarming) met veel privacy en veel lichtinval door mooie raampartijen. De fraaie houten vloer en de haard geven een huiselijke sfeer aan deze ruimte. In de hal is het nieuwe toilet (met fonteintje), nieuwe meterkast en een kelder/trapkast.

De nieuwe hoekkeuken is ingericht met vaatwasser, combi-oven, koel-/vriescombinatie, carrousselkast, 5 pits gasfornuis, etc. Via de handige bijkeuken (met witgoed en c.v.) is de tuin te bereiken. Hier tref je een geweldig vlonderterras van ca. 65m2 en waan je je in een strandpaviljoen. Zon en privacy! Op het perceel zijn verder 2 schuren en de tuinen zijn aangelegd als “duintuin” en dus helemaal in harmonie met de omgeving.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers uitgevoerd met laminaatvloeren. Uitstekend verzorgd. Overal nieuwe kozijnen en nieuwe dakkapellen met isolatieglas. Ook de wanden zijn nieuw geplaatst en uitgevoerd met isolatie. De badkamer (vloerverwarming) is volledig betegeld en voorzien van ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel, Velux-raampje. Modern en nieuw! De beide verdiepingsvloeren zijn ook geïsoleerd.

Via een vaste trap bereik je de 2e verdieping. Daar zie je pas hoe hoog dit huis eigenlijk staat. Vanaf deze verdieping heb je prachtig zicht op zee en over heel Huisduinen en Den Helder. Je ziet de schepen in de haven liggen en ook markante gebouwen als de watertoren, het marinedok, enz. zijn goed te zien! Kortom, wie hier gaat slapen kijkt altijd eerst nog even naar buiten… Ook is er nog een ruime berging.

Alle wanden en plafonds in het huis zijn strak gestuukt (slaapkamers behangen) en goed geïsoleerd.

Een op en top huis waar het genieten na de sleuteloverdracht direct kan beginnen!