Groet - Korhoendersweg 5

EEN HEERLIJK RUIM HUIS NABIJ BOS EN STRAND! meer foto's klik hier!

Wie wil dat nou niet? Een mooi gelegen eengezinswoning op loopafstand van een van de mooiste duingebieden van ons land! Het kan!

’s Avonds nog even naar het strand voor een wandeling, genieten van de zonsondergang terwijl u heerlijk op een paviljoen zit. Of in Groet of Schoorl naar een terras of restaurant of een verfrissende boswandeling maken, of op de fiets door de polder, of….. het kan hier allemaal! Deze ruime tussenwoning maakt dit mogelijk voor u.

In de omgeving treft u winkels als de Spar, een fietsenverhuur en diverse gezellige restaurants en een tennisclub en in Schoorl zit een voetbalclub.

Het huis heeft een gezellige lichte woonkamer met een open keuken (eenvoudig maar netjes en functioneel). Aan de voorzijde geen direct buren of inkijk en dat geldt ook voor de achterzijde. Aan de achterkant van het huis is het toilet gesitueerd en via de bijkeukendeur kunt u de tuin betreden. Deze biedt u privacy en is echt een lekkere plek om even te ontspannen. Uiteraard ontbreekt ook een praktische schuur en een achterom niet. De voortuin is, net als de achtertuin, verzorgd aangelegd.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een prima badkamer met douche, toilet en wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Alhier een riante slaapkamer (met Velux- dakramen) en hete lucht-installatie en diverse bergruimte.

Op huis liggen 8 zonnepanelen, dus ook aan de toekomst en duurzaamheid is gedacht!

Maak snel een afspraak om dit prettige huis te komen bekijken!