Warmenhuizen - Veilingweg 51

Zelden komt er aan deze mooie rand van het dorp een vrijstaand huis te koop! meer foto's klik hier.

De huidige bewoners genieten al vanaf 1967 van deze plek en dit huis en zijn de eerste eigenaren!

Kortom, met het woongenot zit het hier wel goed! Dit ruime robuuste heeft een mooi uitzicht aan de voorzijde en een ruim bemeten achtertuin. Tevens is er aan de zijkant een garage (met oprit voor meerdere auto’s) met een kanteldeur maar ook via de tuin is er een toegang. Naast de garage is nog een berging met de installatie van de hete lucht-verwarming.

De indeling is globaal: hal met meterkast en deur naar woonkamer. De L-vormige woonkamer is riant en heeft een openhaard en vanuit de woonkamer landelijk uitzicht. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Deze is oerdegelijk maar wij kunnen ons voorstellen dat u deze vervangt. Aan de zijkant van de keuken is nog een entree met alhier het toilet. De tuin is ook middels een schuifpui in de keuken toegankelijk. De ligging qua bezonning is prima. Op de begane grond ligt een massief eiken vloer (visgraat-motief).

Op de verdieping: Alhier 3 ruime slaapkamers en een zeer grote moderne badkamer die is voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel, 2e toilet etc.

Het gezellige centrum van Warmenhuizen, maar ook plaatsen als Schoorl, Schagen, Alkmaar heeft u hier in de nabije omgeving.

Al met al een sfeervol ruim huis op een mooie locatie!