Warmenhuizen - Rekerlanden 39

WAT EEN PAREL! En door de sfeervolle inrichting bekend van TV! meer foto's klik hier.

Dit mooie vakantiehuis (The Highlander) is echt het bekijken waard. Wij laten het u graag zien.

Het huis is gelegen op het bungalowpark ’t Geestmerambacht en in de nabije omgeving vindt u prachtige plaatsen als Schoorl, Bergen, Alkmaar en kunt u genieten van het strand, de zee, de bossen, uitgestrekte polders en alles wat deze omgeving zo populair maakt.

Op het park is een restaurant, midgetgolfbaan, een tennisbaan en u kunt er ook een fiets of bootje huren.

Gezien de prachtige omgeving is het park het hele jaar door een populair vakantieoord. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit mooie huis recreatief te verhuren om zo een goed rendement te halen. De tuin is zuid gelegen dus over de zonligging hoeft u zich geen zorgen te maken. Zowel u als uw huurders zitten hier echt fantastisch!

Het huis heeft een mooie sfeervolle lichte tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. Op de vloer ligt een nieuwe onderhoudsvriendelijke vloer. Zowel voor als achter geen directe buren, dus heeft u hier een vrij gevoel. Ook zorgt de gunstige ligging voor veel licht in de gehele woning.

De woning is recent volledig gerenoveerd. Zo zijn er een nieuwe keuken en badkamer geplaatst en is het dak vervangen. Er is goed nagedacht over de samenstelling van het interieur en zo is de keuken helemaal van deze tijd. De badkamer is modern en heeft een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. In de hal is diverse bergruimte. Op de verdieping zijn 2 keurige slaapkamers. Tevens er nog een “wegzet” alwaar ook de c.v.-ketel (2010) hangt.

Zowel de woning als de tuin zijn goed onderhouden.
Kortom, dit huis is direct gebruiksklaar!

Algemene info:

- Erfpacht loopt tot 1 januari 2074 en de jaarlijkse canon bedraagt thans € 1338,42 per jaar.
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaren Rekerlanden is op vrijwillige basis (bijdrage is € 40,- per jaar).
- De bijdrage voor de gemeenschappelijke vuilcontainers bedraagt € 240,- per jaar.

Mail of bel voor een bezichtiging!