Warmenhuizen - Rekerlanden 114

WEER ZO’N LEUKE GOED GELEGEN BUNGALOW TE KOOP! meer foto's klik hier.

Deze bungalow staat aan de rand van het park met uitzicht op groen. Door de ligging heeft u volop privacy. En ook over de zonligging hoeft u niet in te zitten.

Vanaf dit park zijn plaatsen als Schoorl, Bergen, Schagen, Den Helder, Alkmaar goed bereikbaar. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen, enz.

De indeling van dit leuke huis:

Mooie lichte tuingerichte woonkamer met vinyl/pvc-vloer. De keuken is eenvoudig maar netjes. De badkamer is voorzien van een toilet, douchecabine en wastafel.
Er zijn 3 slaapkamers: aan de achterzijde een slaapkamer met een 2-persoons bed, in het midden (zijkant) een slaapkamer met een 1-persoons bed en aan de voorzijde (ook zijkant) een slaapkamer met een stapelbed.

Aan het huis vast zit de meterkast in een aparte ruimte en er is separaat nog een praktische schuur met c.v. (Intergas, 2013) en een opstelling voor witgoed. In de tuin staat nog een houten blokhut voor tuingereedschap, stoelen, enz.
Parkeren kan vrijwel voor het huisje, dus u en/of uw huurders hoeven niet ver te lopen met boodschappen, koffers, enz.

Goede verhuurmogelijkheden! Het huis wordt in principe met inventaris opgeleverd.

Erfpacht loopt tot 2074 en de jaarlijkse canon bedraagt € 1250,- per jaar. Permanente bewoning is NIET toegestaan.

U kunt vrijwillig lid worden van de Vereniging van Eigenaars. Dit kost € 35,- per jaar. Verder betaalt u € 300,- per jaar als bijdrage voor de vuilcontainers op het park.

LET OP! De prijs is een zgn. “bieden vanaf-prijs”. Dit betekent concreet dat de verkoper alleen biedingen boven dit bedrag in overweging neemt.