Schoorl - Voorweg 70

PRACHTIG GELEGEN ROBUUSTE 2/1-KAP (UITGEBOUWD) MET VRIJ UITZICHT! meer foto's klik hier.

Uitzicht op een levend schilderij? Dat kan!

Het Nollenbos begroet u vanuit uw woonkamer en ook voor vogels is het een favoriete plek.

Deze degelijke 2/1-kap biedt u een zee aan ruimte! De woning is aan de achterzijde flink uitgebouwd waardoor een prachtige lichte woonkeuken is ontstaan. Hier kunt u bijvoorbeeld na het eten nog heerlijk napraten of thuiswerken of gewoon lekker genieten van de omgeving.

In de woonkamer staat een spekstenen kachel die voor de nodige sfeer zorgt. De tuin is via een brede schuifpui aan de achterzijde bereikbaar. Tevens is er aan de zijkant van de keuken nog een deur. De keuken is zo gesitueerd en ingedeeld dat men veel werkruimte heeft en er voldoende ruimte voor diverse apparatuur is.

De tuin is verzorgd aangelegd en er staat een praktisch garage. De oprit biedt u volop parkeergelegenheid. In de hal bevinden zich het toilet en de meterkast.

Op de 1e verdieping: aan de voorzijde een grote slaapkamer met vrij uitzicht, een keurige badkamer met douche, toilet, wastafel, design-radiator. Verder aan de achterzijde ook een ruim bemeten slaapkamer en een iets kleinere slaapkamer.

Op de 2e verdieping (bereikbaar via vaste trap): voorzolder met witgoed, c.v.-opstelling, grote slaapkamer (hoge nok) met dakkapel en wastafel, toegang tot bergruimte.

Al met al een royaal huis op een mooie plek!